Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LONDONSKI KLUB UPOZORIO SVOJE NAVIJAČE:

Čuvajte se džeparoša i dilera, ne idite u centar!

Autor: Ekipa Alo! | 18.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Totenhem je na svom zvaničnom sajtu objavio juče uputstvo navijačima, to jest na šta bi trebalo da obrate pažnju tokom gostovanja u Beogradu.

Savet: „Trošite novac, ali ne izazivajte“

Savet: „Trošite novac, ali ne izazivajte“

Savetuje im se da uživaju u centru grada, koji je lep, ali da izbegavaju divlje taksiste i ulične dilere deviza. Apeluju i da novac promene odmah na aerodromu, jer stranom valutom ništa ne može da se plati u gradu, uz napomenu da su im obezbedili autobuse, koji će ih prevoziti sa Studentskog trga ka stadionu Partizana.

Poseban oprez simpatizeri “pevaca” trebalo bi da obrate na džeparoše, koji, kako tvrde na sajtu, ordiniraju u centru grada, uz napomenu na stadion u Humskoj neće moći da unesu sitan novac i upaljače, koje će predavati redarima Totenhema, na ulazu u sektor H, za gostujuće navijače, a dobiti ih nazad, posle meča.
Glavni savet navijačima Totenhema je da se u centru grada ne šetaju u dresovima sa obeležjima “pevaca”, kako ne bi privlačili pažnju domaće publike. Na kraju, čelnici Totenhema ističu da su ponosni na ponašanje svojih navijača na svim dosadašnjim gostovanjima i mole ih da poštuju lokalnu kulturu i znamenitosti, kao i da ne kače zastave na tuđu imovinu. Gospodski.

Vlada Britanije: Kosovo ne spominjite!


Osim Totenhema, navijačima “pevaca” su i britanski državni organi probali da približe malo Srbiju, i to uputstvom za putovanje u Beograd. Objasnili su im aktuelnu situaciju u zemlji, podsetili da je Srbija u maju imala probleme sa poplavama i apelovali im da se suzdrže od pominjana nezavisnog Kosova, zbog, kako kažu, “specifične političke situacije u našoj zemlji”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP