Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STRELAC

Da budemo prvi bar 712 dana!

Autor: D. Ostojić | 05.10.2012 - 01:37:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda je već treći dan prva u Jelen Superligi. Srca navijača crveno-belih su puna, prvi put posle gotovo dve godine svi gledaju njihovim ljubimcima u leđa u superligaškom karavanu.

 

Nada se novim golovima: Darko Lazović

Nada se novim golovima: Darko Lazović | Foto: Marko Metlaš

Međutim, ako četa Aleksandra Jankovića ne nastavi sa igrama kakve pruža u poslednjih nekoliko nedelja, situacija bi lako mogla da se promeni jer rivali dahću za vratom. Da nema vremena za uživanje svestan je i Darko Lazović (22), vezni igrač tima sa „Marakane“. Strelac pobedonosnog gola protiv Javora u Ivanjici (2:1) obećava nastavak borbe.


- Priznajem da je lepo biti na prvom mestu u Superligi posle sedam kola, ali ne smemo sada da stanemo. Zna se koji je cilj Zvezde svake godine - dupla kruna. Svi sada pominju tih 712 dana koliko nismo bili prvi... Iskreno, voleo bih da bar toliko budemo i lideri, ali za to treba proliti mnogo znoja. Verujem da to ova generacija može - kaže mladi Čačanin na početku razgovora za „Alo!“.

Lazović je meč sa Javorom počeo sa klupe. Dok se zagrevao, Zvezda je primila gol za 0:1...

- Uf, nimalo mi nije bilo lako u tom trenutku. Verovao sam da možemo da pobedimo, ali pritisak je bio ogroman. Znam da su svi od nas očekivali to prvo mesto. Na sreću, Mudrinski je brzo izjednačio, a pred kraj meča je i Kasalica mene sjajno pronašao... Pogodio sam i zasluženo smo pobedili - u dahu nastavlja Darko, koji je juče odradio relaksirajući trening na pomoćnom terenu „Marakane“.

Naredna prilika za dokazivanje je već u nedelju (15), kada Zvezda gostuje uvek neugodnom Spartaku u Subotici.

- Biće nam to šesto teško gostovanje u poslednjih nešto više od mesec dana. Pet puta smo pobedili, a ukoliko to učinimo i u nedelju, mogli bismo da kažemo da smo besprekorno odradili ovaj ciklus. Znamo svi da smo prošle godine izgubili u Subotici (2:0) i to nam je motiv više da damo sve od sebe ovog vikenda.

Ofanzivnom vezisti crveno-belih gol znači i na privatnom planu.
- Svestan sam da u poslednje vreme nisam pružao partije na nivou koji se od mene očekuje. Nadam se da će posle ovog gola, koji mi mnogo znači na psihološkom planu, moja igra da krene uzlaznom putanjom i da ću u budućnosti češće pogađati mreže rivala - zaključuje Lazović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP