Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KOSANOVIĆ NE ŽELI RAT S BJEKOVIĆEM, KOJI GA JE IZVREĐAO

Da su me gurali, vodio bih Partizan!

Autor: M. Grujić | 10.11.2013 - 08:15:00h | Komentara: 0

Medijski rat između Milorada Kosanovića i Nenada Bjekovića neće se nastaviti pošto je sadašnji trener slovenačke Olimpije „stao na loptu” i rešio da smiri uzavrele strasti.

Kosanović se nasmejao na komentar da je molio da vodi Partizan

Kosanović se nasmejao na komentar da je molio da vodi Partizan | Foto: M. Metlaš

Bivši strateg Crvene zvezde podigao je puno prašine u intervjuu za slovenačke medije u kojem je rekao da su svi navijači i igrači Partizana “mali grobari”. Srpski stručnjak je imao nekolicinu neprimerenih prozivki na račun crno-belih, pa je Bjeković reagovao, rekavši u razgovoru za “Alo!” da je Kosanović “molio da trenira Partizan”, kao i da je intervju dao u alkoholisanom stanju.


- Nenad je veliki partizanovac, lepo je kada neko toliko voli svoj klub. On je dobar čovek i ima pravo da gleda na svoj način. Nije on to najbolje shvatio, ne znam ni kako su preneli to kod nas, ja sam se ovde na klupi Olimpije šalio i ćaskao sa jednim novinarom, a šta je posle preneseno, ja i ne znam. Sve u svemu, mene ne može niko uvrediti, mogu samo ja sebe da uvredim - rekao je Kosanović za “Alo!”.

Nenad Bjeković

Nenad Bjeković | Foto: Marko Đurica

Strateg Olimpije se nasmejao na tvrdnju da je molio da sedne na klupu Partizana, dodajući da bi bez problema preuzeo crno-bele da mu se ukazala šansa za tako nešto.


- Da me je stvarno neko gurao kao što Bjeković kaže, ja bih preuzeo Partizan jer je to veliki klub. Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina su nešto najlepše u Srbiji i raditi u bilo kom od tih klubova je privilegija - poručio je smireni Kosanović.

On je u svojoj trenerskoj karijeri pored Zvezde vodio i Vojvodinu, nekolicinu kineskih prvoligaša, a jedno vreme je bio i selektor mlade reprezentacije zajednice Srbije i Crne Gore.

Kako je pričao Bjeković...

Nenad Bjeković, legenda crno-belih, nije birao reči kada je pričao o Kosanoviću.
- Nisam dozvolio takvom mešetaru da dođe u Partizan i drago mi je zbog toga. Mada, ne čudi me kada takve izjave dolaze od Kosanovića, možda je popio dok je pričao za novine - rekao je Bjeković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP