Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ ŽELI DA POMOGNE PARTIZANU

Daću novac košarkašima!

Autor: D. J. Bužić | 07.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Aleksandar Mitrović ne zaboravlja Partizan, klub iz kojeg se otisnuo u Evropu. Želi da pomogne kad je teško. I fudbalskom, ali i košarkaškom klubu. Prati svaki potez „grobara“, njihova najnovija akcija prikupljanja novčane pomoći ga oduševljava. Cilj je da se bar delom smanji dug od četiri miliona evra.

Šalje novac iz Brisela:  Aleksandar Mitrović

Šalje novac iz Brisela: Aleksandar Mitrović | Foto: Profimedia

Mitrogol iz Brisela, u razgovoru za „Alo!“, poručuje:
- Želim da na konkretan način pomognem košarkaškom klubu, uplatiću određenu svotu kako bi se finansijska situacija stabilizovala. Partizanovac sam, to je moja obaveza, a apelujem i na ostale sportiste iz crno-bele familije da prepoznaju koliko je težak trenutak. Ima nas dosta koji smo u inostranstvu potpisali dobre ugovore, red je da vratimo bar deo onoga što je nama Partizan dao. Iz košarkaškog kluba se nikad nisam ni sa kim družio, utakmice sam gledao i gledaću, navijaću za Partizan dok sam živ, ali sad moramo da zbijemo redove, da pokažemo kakvi smo zapravo ljudi!


Na naš komentar da će od njegove sledeće prodaje dodatnu finansijsku korist imati fudbalska sekcija Partizana, pretpostavlja se i više od tri miliona evra, Mitrović dodaje:

Košarkaši imaju  podršku fudbalera

Košarkaši imaju podršku fudbalera | Foto: Marko Metlaš

 
- Moj klub je zaslužio i svih 100 miliona evra, he-he... Zaista, navijaću da taj transfer bude što veći i zato što bi od toga korist imao i Partizan. To je klub koji me je najviše naučio fudbalu, životu... Ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo u Beogradu, na stadionu, u druženju s prijateljima, igračima, trenerima... Raduje me što ćemo vratiti šampionski trofej u vitrine, zaslužili su ga momci, svaka im čast!

Zbog izliva ljubavi prema Partizanu, tek na kraju stižemo da popričamo o aktuelnom fudbalskom trenutku. Samo što su iz Anderlehta demantovali da je sklopljen dogovor sa Njukaslom (pominjana je suma od 20 miliona evra), stižu informacije da reprezentativca Srbije želi još slavniji Mančester junajted.

- Ne opterećujem se time gde ću da nastavim karijeru, o tome brinu moj menadžer i moj otac. Trenutno razmišljam samo o Anderlehtu, kako da odigram dobro, da postignem gol, da moja ekipa nastavi da pobeđuje. Polako i s tom Premijer ligom, Njukasl i Mančester junajted jesu klubovi koje simpatišem, Alan Širer jeste jedan od mojih igračkih idola, engleski fudbal je primamljiv, atraktivan, brz, ali sve to sad ostavljam po strani - kaže on.

Mitromanija


Za Aleksandra Mitrovića postoji veliko interesovanje brojnih evropskih klubova. Ovo su samo neki od onih koji su već bacili udicu...

NJUKASL
NAPOLI
ROMA
DORTMUND
INTER
MILAN
PORTO
BENFIKA

Poslednji komentari
  • rasaa Vreme: 07.05.2015 12:47h

    takoje grobaru zovi sve da se zbiju redovi i na noge digne mocna institucija hvala ti sto postojis i srecno dalje u karijeri

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP