Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ANDRIJA DELIBAŠIĆ, BIVŠI NAPADAČ CRNO-BELIH, ZA ALO!:

Daj, Bože, da me pozove Partizan!

Autor: P. Vuković | 16.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Andrija Delibašić (32) u Partizanu ponovo?! Nije toliko nemoguće kao prethodnih godina, štaviše, realizacija dogovora čini se nikada nije bila bliža!

Delibašić u  dresu Partizana

Delibašić u dresu Partizana | Foto: Reuters

Iskusni napadač koji je iz Humske otišao pre tačno deset godina i prošao sito, i rešeto u internacionalnoj karijeri, trenutno je bez kluba i izuzetno je voljan da ponovo obuče crno-beli dres. Nije on jedini koji želi natrag na Topčidersko brdo, to bi voleli i navijači Partizana, jer se dobro sećaju kvaliteta fudbalera sa kojim su probili led u Ligi šampiona u sezoni 2003/04.


Od Majorke do Rajo Valjekana

Tokom internacionalne karijere Delibašić je promenio nekoliko klubova, uglavnom na Pirinejima. Prvo je igrao za Majorku, zatim je kao pozajmljen igrač nastupao za Benfiku, Bragu, AEK, Beiru Mar, Sosijedad. Po isteku ugovora 2008. je pešao u Herkules, a dve godine kasnije u Rajo Valjekano, za koji je nastupao do prošle godine. Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao 21 meč i postigao šest golova.

- Pre nekoliko dana je počelo ponovo da se priča o mom povratku, ali od mog odlaska iz Partizana u inostranstvo, bukvalno nikada iz kluba me nisu zvali da se vratim. Ne znam da li će se to dogoditi narednih par dana. Moja želja je poznata, kada sam odlazio rekao sam da bih voleo da se vratim jednog dana - rekao je Delibašić za „Alo!“.
Za sada, nije bilo ni nezvaničnih poziva iz Humske.

- Imam dosta prijatelja iz Partizana sa kojima se čujem redovno, pre svih sa Sašom Ilićem. Ali, mi nekako uvek izbegavamo da pričamo o toj temi, tako da nije bilo razgovora o povratku. Možda jeste pre nekih četiri, pet godina, ali u tom trenutku nije bilo moguće.

Navijači Partizana i  dalje pamte njegove  golove: Andrija  Delibašić

Navijači Partizana i dalje pamte njegove golove: Andrija Delibašić | Foto: Reuters


Andrija ne krije da bi voleo da taj dan bude vrlo brzo, ali i Partizan će morati da reaguje brzo ukoliko želi da ga angažuje, jer zimski prelazni rok ne traje doveka. Na to treba dodati i da je Nemanja Kojić povređen i da ekipi treba napadač, što je rekao i trener Marko Nikolić na prozivci pre neki dan.

- U fudbalu se nikada ne zna. Možda imaju neke druge prioritete, možda žele da forsiraju mlade igrače... Bio bih presrećan kada bih dobio poziv od mog kluba, daj Bože! Inače, imam ponude iz Španije, jer sam tamo dugo igrao, videćemo. U narednih sedam dana ću odlučiti gde ću - zaključio je Delibašić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP