Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NENAD LALATOVIĆ TRAŽI OD ČELNIKA DVA ISKUSNA POJAČANJA

Dajte mi Žigića i Luneta i eto titule!

Autor: M. Zdravković | 28.06.2014 - 11:35:00h | Komentara: 0

Sa šarenolikim timom i “spiskom stanara” od čak 34 igrača, Crvena zvezda je započela juče pripreme za novu sezonu.

Igrači Zvezde

Igrači Zvezde | Foto: FoNet

Na prvom treningu srpskog šampiona, koji je vodio novi trener Nenad Lalatović, pojavio se veliki broj omladinaca, kao i igrača crveno-belih, koji su bili na pozajmicama u drugim klubovima. Novih lica nije bilo, iako šef struke očekuje da pre polaska na drugi deo priprema u Sloveniju (5. jula) stigne i neko pojačanje.


Cene ih u Zvezdi: Žiga i Luković

Cene ih u Zvezdi: Žiga i Luković

Kao glavne letnje akvizicije Lalatović je označio dva imena - Nikola Žigić (33) i Aleksandar Luković (31).


- Voleo bih da nam dođu iskusni igrači Žigić i Luković. Tada bih smeo javno da kažem da je sva odgovornost za rezultate i osvajanje titule samo moja - istakao je Lalatović, koji bi, uz njih dvojicu, u timu rado video i Aleksandra Kataija, napadača Olimpijakosa.

Potom je trener Zvezde realno sagledao situaciju, i poslao poruku fudbalerima koji treba narednih dana da stignu na “Marakanu”.

- Igrači koje hoćemo da dovedemo su malo razmaženi, jer su čuli kolika su primanja imali fudbaleri Zvezde u prethodnom periodu. Mi više ne možemo da dozvolimo sebi skupe ugovore. Bolje je da budemo pošteni prema njima, obećamo im manje i da to ispunimo - istakao je Lalatović, uz napomenu da je čelnicima kluba predao spisak mlađih igrača, koji uz pravilan rad, treba da vrede i do deset miliona evra za dve godine.

Na jučerašnjoj prozivci pojavio se i kapiten Nenad Milijaš, koji, izgleda, ostaje u klubu.

- Za sada sam tu, imam ugovor još godinu dana. Pričao sam sa trenerom i ljudima iz kluba. Ako bude tako kao što su rekli, velika je verovatnoća da ću ostati - poručio je Milijaš.

Pečnik: Želim da Zvezda zaradi od mene!

Dogovorili se: Pečnik i Terzić

Dogovorili se: Pečnik i Terzić | Foto: A. Dimitrijević

 
- Razgovarao sam sam upravom i dogovorio sam se sa čelnicima da mi u narednih deset dana pronađu klub u kome ću nastaviti karijeru, a da od tog transfera i Zvezda prihoduje - rekao je Pečnik za “Blicsport.rs”.

Lazović čeka transfer!
U odnosu na šampionski tim, juče nije bilo na prozivci Bajkovića, Kelhara, Mijailovića, Ninkovića i Mrđe. Lalatović će u ponedeljak pokušati da se dogovori sa Mijailovićem, a najavljuje i da će Darko Lazović, verovatno, otići u inostranstvo.


Dauda trenirao!

Abiola Dauda, se juče pojavio na prozivci. Nigerijac će biti tu do 2. jula, kada mu ističe ugovor i treniraće, kako bi mogao kasnije da se, ako bude tužio Zvezdu, opravda da je izvršavao svoje radne obaveze.

Zagrevanje pred pripreme

Zagrevanje pred pripreme | Foto: A. Dimitrijević

Lala brojao do 34!
Na prvom treningu su se pojavili - GOLMANI: Rajković, Trkulja i Manojlović. IGRAČI: Karaklajić, Nenadić, Lazić, Milijaš, Đorđević, Ahčin, Kasalica, Čikić, Savićević, Jovanović, Grujić, Živković, Marinković, Kovačević, Arauho, Gogić, Jokić, Jović, Lazović, Martinović, Mitrović, Onjilo, Pavićević, Petković, Rakić, Stojanović, Žukanović, Brajović, Ristić, Cilinšek, Dauda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP