Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDAN TERZIĆ ZA ALO!:

Dali smo Mihi karte za zapad!

Autor: P. Milovanović | 19.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Rat na relaciji Fudbalski savez Srbije - Zvezdan Terzić se nastavlja. Predsednik OFK Beograda je navodno u sredu spustio rampu selektoru Siniši Mihajloviću, koji je doputovao iz Italije kako bi s lica mesta ispratio okršaj “romantičara” i Vojvodine u polufinalu Kupa.

„Uopšte me ne  zanima da li je  selektor podigao ulaznice ili ne.  On me ne  interesuje ni sada,  a ni ubuduće”

„Uopšte me ne zanima da li je selektor podigao ulaznice ili ne. On me ne interesuje ni sada, a ni ubuduće” | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Sa Terazija poručuju da su dan uoči meča tražili karte za selektora za VIP ložu, te da su im iz OFK Beograda samo nekoliko časova pred početak meča javili da karata više nema i da će Mihajlović morati u zapadnu ložu. S druge strane, Zvezdan Terzić je u razgovoru za “Alo!” objasnio da ga ne zanima Mihajlović, s kojim je ušao u verbalni rat posle rezultatskog debakla Srbije u Zagrebu, ali da nije tačno da mu je zabranio dolazak na stadion.


Miha bez komentara

Od Siniše Mihajlovića juče je bilo nemoguće dobiti komentar vezano za rampu koju je dobio na Karaburmi. Jednostavno, otkako je došao na selektorsku funkciju, Miha je postavio pravilo prema kojem se oglašava isključivo ponedeljkom.

- Ne želim da dajem značaj toj priči, ali ako me već pitate, odgovoriću vam. Selektor je kasno tražio ulaznice. Naša VIP loža je mala i prima oko 60 ljudi, a mi smo sve karte razdelili još u ponedeljak. Takođe, većina karata je otišla i Vojvodini, zbog čega smo za brojne goste otvorili i ložu na zapadu. Postoje službe koje se time bave i znam da su selektoru i njegovim ljudima obezbeđene četiri karte za zapad, a da li su oni bili ili nisu, to mene ne zanima - objašnjava Zvezdan.

Na pitanje da li je Mihajlović dobrodošao na omladinski stadion na Karaburmi na nekom od narednih derbi mečeva “romantičara”, Terzić je dao kratak i jasan odgovor:
- Ma uopšte me ne zanima Siniša Mihajlović, ni sada ni ubuduće.

Za Mihu nije  bilo mesta u loži

Za Mihu nije bilo mesta u loži | Foto: FoNet


Terzić nije bio previše raspoložen za priču o incidentu na Karaburmi, ali je zato imao šta da kaže o mogućnosti da Abubakar Oumaru zaigra za Srbiju.
- Prvi sam izašao u javnost sa predlogom da Abubakar treba da igra za Srbiju. Zna se da smo najtanji na toj poziciji, a Kamerunac je bez sumnje najbolji igrač kojeg Srbija ima. Mora da igra za reprezentaciju, smatramo ga našim jer je godinama u srpskom fudbalu - zaključio je Terzić.
Poslednji komentari
  • krtica Vreme: 19.04.2013 08:35h

    tipican ,lovcencanin ..seoski djilkos .arogantan bezobrazan i pokvaren .sto on misli ko je on .koliko znam on je jos na interpol poternici .mora se znati ko stoji iza njega .verujem da ce se ubrzo stati na kraj svim kriminalcima u srpskom fudbalu .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP