Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REPREZENTATIVNI VEZISTA DANAS TREBA DA DA KONAČAN ODGOVOR NA PONUDU CRVENO-BELIH

DAN D za Ninkovića i Zvezdu

Autor: Ekipa Alo! | 01.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Danas je dan odluke za Miloša Ninkovića! Crvena zvezda je poslala jasnu ponudu reprezentativnom vezisti da joj se priduži u novoj sezoni i danas će biti definitivno jasno da li Miloš oblači dres kluba za koji navija.

>>> Potpredsednik Kokeza ide u Beograd na završni pregovor. „Sa Pinto nije kriv što nije došao Žunior”, rekao direktor

>>> Potpredsednik Kokeza ide u Beograd na završni pregovor. „Sa Pinto nije kriv što nije došao Žunior”, rekao direktor

Zoran Stojadinović, sportski direktor, koji je doputovao je u Sloveniju na pripreme ekipe, potvrdio je da će se u ponedeljak sve znati.


- Potpredsednik Slaviša Kokeza će razgovarati sa Milošem. Mi smo mu dali naše uslove, a na njemu je da preseče. Rekao nam je da čeka da vidi sa kakvim timom ćemo raspolagati i u zavisnosti od toga doneće odluku.

Ko je jači?: Luka Milivojević i Bata Radulović

Ko je jači?: Luka Milivojević i Bata Radulović

Milivojević na korak do odlaska, u kasu stiže tri miliona

Sve su manje šanse da Luka Milivojević ostane na „Marakani”. Ponuda iz Brisela od Anderlehta bi rešila mnoge finansijske probleme, jer je teško ostati ravnodušan na ponudu od tri miliona evra.
- Potajno se nadam da će Luka ostati. Rekao sam pre tri, četiri meseca da su Milivojević i Lazović naši kapitalci. Najviše vrede, da se ne lažemo. Dobro bi nam došle pare od transfera, a opet, potreban nam je za tim. Na raskrsnici smo. Procena je da bi njegov transfer mogao da košta između 2,5 i 3,2 miliona evra - rekao je Stojadinović.

Njegova želja je da imamo ekipu za titulu i da uradimo nešto u Evropi. Ako bude tvrd u odluci, to će otežati posao. Ali dolaskom Aleksandra Kovačevića (Spartak, vezista) i Robertsa Omege (Smederevo, štoper) moguće je da će mu to značiti - rekao je Stojadinović.

Nedolaskom iskusnog štopera Dose Žuniora, crveno-beli su se našli u problemu jer su računali da će imati ozbiljno pojačanje.

- Kao hleb su nam potrebni štoperi. Uvek čekamo poslednji momenat, ali moramo da shvatimo da više niko nikoga ne čeka. Žao mi je, njegov dolazak bi nam bio fenomenalna stvar, u skladu sa kvalitetom i cenom. Sa Pinto nije kriv što Žunior nije došao, on nam je pomogao da ga pronađemo. Dosa je stopirao razgovore sa Legijom, zvao je Sa Pinta, a ovaj mu je samo rekao veliku istinu (da nema para) onoga što se dešavalo u Zvezdi u prethodna tri meseca. To što će biti uskoro, Žunioru ne znači ništa - pojasnio je Stojadinović.

Odluči se već jednom:  Miloš Ninković

Odluči se već jednom: Miloš Ninković | Foto: Marko Metlaš


On je dodao da Zvezdi treba još bar jedan, a poželjno dva štopera stranca.
- Krnetu znamo, Marinković me je prijatno iznenadio na meču u Domžalama, ali uz poštovanje, Zvezda sa sadašnjim kadrom na toj poziciji ne može da uđe u sezonu. Kao treći ili četvrti štoperi možemo da ih računamo, ali potrebna su nam ozbiljna dva igrača - zaključuje Stojadinović.

Trener Domžala: Zvezda je život, ostalo su sitnice


U subotu je Zvezda slavila u prijateljskoj utakmici protiv Domžala (2:0), a trener domaćeg tima Stevan Mojsilović je iznenadio sve novinare izjavom. Kada su ga slovenačke kolege upitale da li je poraz od Zvezde loš signal pred meč sa rumunskom Astrom u kvalifikacijama za Ligu Evrope u četvrtak, rekao je:
- Hoćete da sada napustim konferenciju?! Nemojte nikada više da poredite Zvezdu i Astru! Zvezda je život, ostalo su sitnice.
Mojsilović je rođen u Kovinu, a u trenerskoj karijeri je radio u Mladom radniku, Obiliću, Dinamu iz Pančeva i Mogrenu.

Dejan Stanković

Dejan Stanković | Foto: AP


Stanković ostavio poluodškrinuta vrata

Želja mnogih zvezdaša je da se vrati Dejan Stanković. I Deki ima istu želju, ali je do realizacije potrebno da se poklope kockice, a u prilog ide i to što je nedavno raskinuo ugovor sa Interom.
- Razgovarao sam sa Stankovićem na tu temu, on je ostavio vrata poluodškrinuta. Ima te razgovore sa Fjorentinom, pa ćemo videti. Rekao mi je da bi voleo da završi karijeru u Zvezdi, godinu dana, ili bar na šest meseci - otkrio je Stojadinović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP