Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRPSKI IGRAČ REŠETA MREŽE PRED DUEL SA SKANDINAVCIMA

Danci u strahu zbog Nemanjine tetovaže!

Autor: P. Milovanović | 10.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nemanja i Nebojša Gudelj ne prestaju da rešetaju mreže u holandskoj Erediviziji! Otkako je srpski reprezentativac krajem oktobra istetovirao na desnoj butini lik svog oca Nebojše, od tada je na svakom narednom meču zabio po gol, a svaki je bio pravo remek-delo.

Uteruje  strah u kosti  golmanima  u Holandiji,  sada je na redu  reprezentacija: Nemanja  Gudelj

Uteruje strah u kosti golmanima u Holandiji, sada je na redu reprezentacija: Nemanja Gudelj | Foto: Profimedia

Poslednja žrtva bio je njegov bivši klub NAK Breda (0:1), kojem je presudio fantastičnim lob udarcem iz prve, i to iskosa s desne strane! Prethodno su se na listi za odstrel našli Ekselzior, GVV i Groningen. Čudo jedno kako tetovaža može da vas natera da eksplodirate na terenu!


Fantastična forma u kojoj se trenutno nalazi fantastični 22-godišnji vezista potpuno se poklopila sa nesvakidašnjim šaranjem. Činjenica je da je danas 90 odsto fudbalera istetovirano, ali Gudelj spada u retku vrstu, s obzirom na to da je na svoje telo dodao očev lik. Ipak, to ne treba da čudi, pošto mu je upravo otac bio trener u NAK Bredi, lansirao ga je na veliku pozornicu i napravio čoveka od njega. Nemanja je rešio da se na originalan način revanšira svom starom, pa tako posle svakog gola priđe do kamere i ponosno podiže desnu nogavicu na šorcu i pokazuje očev lik!

Posebna su priča golovi i način na koji ih postiže. Ima tu bombi iz slobodnjaka, lobova iz prve, sve sama remek-dela. Ono što bi trebalo da hrabri sve u Srbiji jeste da Gudelj na današnje reprezentativno okupljanje za kvalifikacioni meč sa Dancima u okviru kvalifikacija za EVRO 2016 stiže u vrhunskoj formi. Kada se tome doda da mu selektor Dik Advokat slepo veruje, jasno je da će baš on uz Matića zagospodariti na sredini terena u okršaju koji je za Srbiju biti ili ne biti. Nemanja je za „orlove“ dosad upisao sedam mečeva, ali se nije upisao u strelce, što ne znači da se to neće promeniti već protiv Danske.

Da je Gudelj i te kako na ceni te da je tražen širom Evrope, najbolje potvrđuje interesovanje klubova iz Premijer lige i Serije A. Kako je počeo da bombarduje i teroriše protivničke mreže i golmane otkako se istetovirao, jasno je da će vrlo brzo napustiti sredinu koju je odavno prerastao. Zimski prelazni rok se opasno primakao, samo je pitanje trenutka kada će raspucani Gudelj dres AZ Alkmara zameniti dresom nekih od vodećih evropskih klubova.

Nebojšina desnica

Nebojšina desnica

Golovi Gudelja nakon tetovaže!

Breda - AZ Alkmar 0:1 (8. 11. 2014)
AZ Alkmar - Ekselzior 3:3 (2. 11.2014)
GVV - AZ Alkmar 0:5 (29. 10. 2014)
AZ Alkmar - Groningen 2:2 (25. 10. 2014)

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP