Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DŽELAT SVOJIH

David Luiz: Nisam mogao da se kontrolišem (VIDEO)

Autor: mondo.rs | 12.03.2015 - 10:34:00h | Komentara: 0

Za Čelsi je nastupao od 2011. do 2014. U plavom dresu odigrao je 143 utakmice, postigao 12 golova i osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope i FA Kup. Uprkos svemu tome, od srede će biti upamćen i kao "Čelsijev dželat"!

David Luiz / Foto: Profimedia

Nije mogao da obuzda emocijeDavid Luiz / Foto: Profimedia

Defanzivni univerzalac postigao je na "Bridžu" gol za 1:1 i tako izborio produžetak za PSŽ, u kojem su gosti iz Francuske sa igračem manje eliminisali "plavce" iz Lige šampiona! Nakon toga, u 115. minutu utakmice, Tijago Silva skočio je visoko iznad Džona Terija i glavom poslao loptu u mrežu Kurtoe. Za konačan remi, koji je registovan kao velika pobeda Pari Sen Žermena.
Trijumf u Londonu jedna je od najvećih u ne previše bogatoj klupskoj istoriji Parižana i to ne samo zbog činjenice da su je ostvarili sa desetoricom igrača i bez lidera - Zlatana Ibrahimovića.

Zlatan Ibrahimoć dobija crveni karton u 31. minutu

Zlatan Ibrahimoć dobija crveni karton u 31. minutu | Foto: Profimedia

Zbog svega što je dao Čelsiju i zbog svega što je dobio od Čelsija, David Luiz nije planirao da slavi gol u slučaju da baš on zatrese mrežu.
"Rekao sam da neću da slavim gol, ali nisam mogao da kontrolišem emocije. Hvala ti Čelsi i izvini što sam slavio, jer sam bio previše emotivan.Moj period u Čelsiju je završen, Pari Sen Žermen dao mi je veliku šansu da u Parizu nastavim karijeru. Bio sam veoma srećan u Londonu, poštujem sve u klubu", izjavio je Brazilac posle meča.

David Luiz / Foto: Profimedia

David Luiz / Foto: Profimedia

Njegov tim saznaće ime rivala u četvrtfinalu 20. marta, kada će biti održan žreb.
"Postigli smo fenomenalan uspeh. Neverovatan za sve nas, za klub, za Pariz kao grad. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, pokušavši da pobedimo. Srećan sam što smo se plasirali u sledeću rundu, ali nam do osvajanja Lige šampiona predstoji ogroman posao. Moramo da ostanemo na zemlji", upozorio je momak koji je već osvajao "ušati pehar".


Ogroman novac počeo je da se isplaćuje tamo gde su prebogati investitori u PSŽ to najviše hteli. Može li tim Lorana Blana da ode do kraja?
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP