Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PETAR ŠKULETIĆ, NAJBOLJI STRELAC PARTIZANA, U POSETI ALO!:

Davno sam shvatio da od splavova nema ‘leba!

Autor: V. Nestorović | 27.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Petar Škuletić - gol mašina iz Humske! Sjajni napadač Partizana je do sada u 12 utakmica u domaćoj ligi i Evropi, postigao fantastičnih 11 golova. Kako ističe, bolji početak sezone nije mogao ni da zamisli, na ličnom i na klupskom planu.

Petar Škuletić

Petar Škuletić | Foto: Mitar Mitrović

Naredni izazov crno-bele očekuje tek u četvrtak u Ligi Evrope, jer je zbog „Parade ponosa“ odloženo kompletno kolo Superlige, tako i meč Partizana sa OFK Beogradom, pa smo pitali Škuletića šta će on raditi u nedelju.
- Ma, to je nešto na šta mi igrači ne možemo da utičemo. Žao mi je što ne igramo, ali eto. Biću kod kuće u nedelju, gledaću utakmice evropskih liga na TV-u i to je to.


U Nišu sam morao da perem svoj dres!

Svi dobro znaju koliko je teška situacija u srpskom fudbalu, ali Škuletić navodi jedan primer iz karijere kada nije imao logistiku svog tadašnjeg kluba Radničkog iz Niša.
- Kada sam bio na pozajmici iz Vojvodine u niškom Radničkom, sami smo prali opremu. Prao sam dres i na ruke, i u veš mašini, jer je klub ionako nije imao. Nismo imali ni gde da se presvučemo. U Partizanu je, naravno, druga priča.

Da bi postali golgeter, potrebno je odreći se i mnogih stvari van terena, a među njima su i izlasci u grad, što napadač Partizana objašnjava ovako:


- Smirio sam se. Istina, provodio sam se i ja kao mlađi, ali sam na vreme video da od splavova nema ‘leba. Fudbaler, to je teška profesija, samo treninzi i mukotrpan rad, ali samo tako se isplati uloženo. Eto, Partizanov dres već sam po sebi predstavlja neprocenjivo bogatstvo, kasnije će kao dodatna nagrada doći i evropski klubovi...

Sjajno smo otvorili sezonu, da ne ureknem. Ne sećam se kada je Partizan poslednji put bio ovako efikasan, podsećamo na neka dobra stara vremena.


Škuletić je bio kažnjen dve utakmice zabrane igranja u Evropi, ali izgleda da ipak postoji mala šansa da će zaigrati na gostovanju protiv Asterasa.

„Fudbaler, to je teška profesija. Kao mlađi sam i išao u provod,  ali to je sada iza mene. Samo se mukotrpan rad isplati“

„Fudbaler, to je teška profesija. Kao mlađi sam i išao u provod, ali to je sada iza mene. Samo se mukotrpan rad isplati“ | Foto: Mitar Mitrović


- Rekli su mi da se ne nadam baš puno, ali postoji mala šansa. Videćemo šta će biti. U svakom slučaju, nosili smo se dobro s Totenhemom, pa zašto ne bismo i sa Grcima, iako su sjajna ekipa, najbolje organizovana posle Olimpijakosa. Nismo ušli u Ligu Evrope da budemo topovska hrana, imamo šanse i da dočekamo proleće u Evropi, mada će to biti izuzetno teško.
Ove sezone se dosta pričalo o platama, odnosno kašnjenju isplata zarada fudbalerima Partizana.

- To su činjenice, svi znaju da plate kasne, ali sada smo na pravom putu i stvari su krenule nabolje. Držimo se svi zajedno, igrači i stručni štab, i samo mi znamo kako smo sve izneli i koliko je bilo teško. Možda je naša atmosfera najsličnija onoj u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, a to donosi rezultat - završava Škuletić.

„Vikipedija” greši, ja sam iz Danilovgrada, a ne iz Nikšića


Na “Vikipediji” stoji: Petar Škuletić, fudbaler Partizana, datum rođenja - 25. jun 1990, mesto rođenja - Nikšić! Škuleta ovom prilikom moli za ispravku...
- Godinama se već provlači greška da sam rođen u Nikšiću. Zapravo, ja sam Srbin iz Danilovgrada, to je moje rodno mesto. Čisto da se zna - kaže Petar.

Poslednji komentari
  • Raso Vreme: 27.09.2014 21:53h

    Bravo Srbine iz Danilovgrada:)))) Samo hrabro i nastavi da resetas:)))) Pozdrav iz Vukovara od Grobara:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP