Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POTPREDSEDNIK PARTIZANA BRANKO RUŽIĆ LJUT NA IGRAČE:

Deco, niste vi nikakve zvezde!

Autor: D. Ostojić | 19.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Katastrofalna igra Partizana u Jermeniji protiv Širaka (1:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ne ostavlja ravnodušnim nikog kome su crno-beli u srcu.

Nisu uspeli da  naprave razliku  protiv Širaka: Marko  Šćepović i Filip  Malbašić

Nisu uspeli da naprave razliku protiv Širaka: Marko Šćepović i Filip Malbašić

U glasu Branka Ružića, potpredsednika šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije, dan posle malo je reći blede igre pulena Vuka Rašovića, mogao je da se oseti blagi bes.


Danas žreb za treće kolo!


Žreb za treće kolo kvalifikacija Lige šampiona održaće se danas u 12 časova u Nionu, kada će Partizan saznati ime potencijalnog rivala u slučaju da eliminiše jermenski Širak. Crno-beli su među povlašćenim ekipama i trenutno imaju spisak od 10 ekipa kojima mogu da izađu na megdan, međutim, očekuje se da će UEFA taj spisak prepoloviti. U 13 časova biće održan i žreb za Ligu Evrope, posle čega će Crvena zvezda, Vojvodina i Jagodina saznati ko su im potencijalni rivali.

- Nije sporno da imamo mlad i talentovan tim, ali ne pobeđuje samo kvalitet. Ti klinci moraju da shvate da još nisu vedete i da se ponašaju u skladu s tim. Ušli su u meč sa nipodaštavanjem protivnika i to ne sme da se ponovi!
Na to im je trener skrenuo pažnju u poluvremenu i ja se nadam da će ozbiljno shvatiti situaciju. Na sreću, dali smo gol, pa imamo aktivan rezultat, ali ostaje gorak ukus sa premijere u Evropi ove sezone - kaže Ružić na početku razgovora za „Alo!”.

Potpredsednik šestostrukog uzastopnog šampiona naše zemlje kaže da bi verovao u prolaz i da je ostalo 0:1 u jermenskom gradu Đumriju.
- Sigurno! Verovao bih i da je bilo 0:5, ali to ne sme da se događa. Realno je da imamo bolji tim od Jermena i to mora da se dokaže na terenu.

Nemoćan pred  Jermenima:  Nemanja  Kojić

Nemoćan pred Jermenima: Nemanja Kojić

Siguran sam da će fantastičan trener poput Vuka Rašovića uspeti igračima da objasni kako da se ponašaju u narednim mečevima i da nam se ovako blede partije neće ponavljati.
Za kraj, Ružić se osvrnuo na dalji tok kvalifikacija ukoliko Partizan eliminiše Širak.

Ružić

Ružić


- Sigurno da je teško sada prognozirati šta dalje jer ukoliko prođemo u preostala dva kruga, naići ćemo na mnogo jače protivnike od Jermena. Verujem u tim koji imamo, ali za ulazak u elitu potrebno je i mnogo sportske sreće. Videćemo da li će nam se sve to složiti - zaključuje naš sagovornik.

Hvala Ivanovu za sve, ali biće kažnjen sigurno!


Ružić se osvrnuo i na odbijanje Ivana Ivanova da igra protiv Širaka jer mu zbog toga može propasti eventualni prelazak u švajcarski Bazel.
- Da se razumemo, dugujemo veliku zahvalnost Ivanovu za ono što je uradio u Partizanu u protekle dve i po sezone. Međutim, ružno je ovo što sada radi i zbog toga mora da bude kažnjen - otvoreno će potpredsednik crno-belih.

Poslednji komentari
  • riko Vreme: 19.07.2013 17:11h

    Ruzicu, komunjaro, gubi se iz naseg kluba. Gde radis? I od cega zivis, od cega si kupio stan od 300 hilajada evra? To su pitanja za tebe pre nego imas uopste obraza da pricas o igri i rezultatima! Sta si uradio za Klub, osim sto redovno uzimas iz njega? Ti si deo Djurine mafije, a doci ce pravo vreme kad ce sve vase mucke biti rasvetljene. Ne zelimo da te vidimo u klubu, jasno!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP