Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOMISLAV TOLE KARADŽIĆ:

Deki i Miha bi bili strašan tandem!

Autor: Dražen Ostojić | 13.10.2013 - 20:10:00h | Komentara: 3

Dejan Stanković se oprostio od fudbalske reprezentacije Srbije 103. nastupom u dresu sa državnim grbom na meču sa Japanom u Novom Sadu (2:0). Naš fudbal je igrački mnogo izgubio njegovim povlačenjem, ali su mlađi naraštaji dobili novog idola i uzora u Dekiju, koji je na sva 103 nastupa dao maksimum, a dok je bio kapiten pokazao je svima kako bi trebalo da se ponaša pravi vođa. Ponosan na saradnju sa bivšim kapitenom „orlova“ je i prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić, koji ima samo reči hvale za Dekija i vidi ga jednog dana i u predsedničkoj fotelji.

- Ono što je pokazao u klupskoj i reprezentativnoj karijeri je za svaku pohvalu. Verujem da je svojim igrama postao idol mladih fudbalera širom sveta, ne samo u Srbiji. I na „Karađorđu“ sam mu se zahvalio za sve što je učinio za srpski fudbal, a i ovom prilikom kažem još jedno veliko hvala - počinje Tole razgovor za „Alo!“.

stanković

Dejan Stanković na oproštajnom meču

Vidite li Dekijevog naslednika među sadašnjim reprezentativcima?

- Teško, vrlo teško je ostvariti tako blistavu karijeru kakvu je imao Stanković. Međutim, i na meču sa Japanom ste mogli da vidite da ova reprezentacija ima potencijal, Siniša Mihajlović je to sjajno selektirao. Takođe, imamo sjajne mlade reprezentacije. Nema sumnje da će se u skorije vreme pojaviti novi vođa jer Srbija ima mnogo mladih Stankovića.
Ima li mesta za Dejana u Fudbalskom savezu Srbije?
- Sačekaćemo da se slegne i kod njega u glavi cela ova euforija zbog opraštanja, pa ćemo pričati. Naravno da računamo na Dekija, sigurni smo da će ostati uz Savez na nekoj od funkcija.

Saradnici: Tomislav Karadžić i Siniša Mihajlović

Tomislav Karadžić i Siniša Mihajlović | Foto: AP

 Znači, može se očekivati da Miha i Deki sarađuju i u budućnosti?

- Ja bih to voleo... Obojica su bili sjajni igrači, zajedno su fenomenalno funkcionisali i ne sumnjam da bi i na novim pozicijama u srpskom fudbalu mogli mnogo da doprinesu. Mislim da bi bili strašan tandem!
Znači li to da bi Deki mogao u vašu fotelju?
- Mislim da je još rano da bude predsednik Saveza, što je i sam izjavio. Međutim, sigurno da ima potencijal da to postane jednog dana. Deki je kompletna ličnost, i kao igrač i kao čovek, kako na terenu, tako i van njega - zaključuje Karadžić.

 
Poslednji komentari
  • mix Vreme: 14.10.2013 00:41h

    Klasika udvaranja Delijama! Tole, pao si na kolena sa ovim bednim trikom. U cemu su tandem? U strucnosti? E, jadni smo mi sa tobom i sa njima!

  • Manojlo Vreme: 14.10.2013 08:23h

    Dobar tandem ali u pljuvanju.Sinisa je na SP u Francuskoj pljunuo Nemca Jeremisa u lice i to su kamere zabelezile.Ceo svet je mogao da vidi.A ovaj drugi pljunuo je Pizona,tada trenera u Zvezdi.Bas si nasao pravi tandem.Vrlo vaspitani,skolovani,kulturni i skromni ljudi.Ali kakav je red velicina i koji se kriterijumi u Srbiji primenjuju,verujem da ce se tvoj "pametni"predlog usvojiti.Vi ste,svi zajedno,grobari reprezentacije i fudbala u Srbiji.

  • David Vreme: 14.10.2013 13:12h

    Karadzicu vreme ti je za prugasto odelce,kao sto je vreme da pocnu da se dovode ljudi sa autoritetom u fudbal.Dosta vise sa prodajom utakmica i unistavanjem Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP