Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RAFAL NA

Deki Stanković video sedam Zvezdinih golova!

Autor: Goran Anđelković | 20.10.2012 - 20:50:00h | Komentara: 1

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije, Dejan Stanković, doneo je pobedu Crvenoj zvezdi u 9. kolu Jelen superlige. I to ne običnu, već ubedljivu, a ceh na "Marakani" je platio BSK iz Borče - 7:2 (4:0).

Crvena zvezda

Izvukli sedmicu: Četa Aleksandra Jankovića | Foto: Marko Metlaš

 Deki naravno nije dao nijedan gol, niti je igrao za voljeni klub, već je svojim prisustvom vratio pobednički duh među crveno-bele. Baš u trenutku kada je oficijalni spiker na "Marakani" obavestio 10.000 ljudi da je Stanković u loži, Zvezda je povela sa 1:0. Bilo je to već u drugom minutu, kada se u strelce upisao Miloš Dimitrijević.

Dejan Stanković

Pozdravljen ovacijama: Stanković  

 

Da je četa Aleksandra Jankovića rešila da se iskupi za sramni poraz u Subotici pre dve nedelje (0:3), videlo se već u petom minutu kada se bivši kapiten Nikola Mikić golom za 2:0 doneo pobrinuo za novu radost "delija". Bila je to najava dugoočekivane goleade na "Marakani", međutim na treći pogodak čekalo se "čak" 32 minuta. Preciznije, igrao se 37. minut kada je Ognjen Mudrinski sebi obezbedio mesto među strelcima na semaforu, a samo tri minuta kasnije gol je dao i Luka Milunović za konačan ishod prvog poluvremena - 4:0.

Crvena zvezda             7 (4)
BSK                            2 (0)
STADION: Crvena zvezda. GLEDALACA: 10.350. STRELCI: Dimitrijević u 2, Mikić u 5, Mudrinski u 37, Milunović u 40, Asamoa u 69, Pantić u 81. i Maksimović u 90. minutu za Zvezdu, a Sotirović u 60. i Bulatović u 86. za BSK. SUDIJA: Jeremić (Beograd).
CRVENA ZVEZDA: Kirovski, Mikić (od 46. Vešović), Pantić, Maksimović, Mladenović, Dimitrijević, Milijaš, Milivojević, Milunović (od 46. Asamoa), Kasalica, Mudrinski (od 68. Babalj). 
BSK: Kovačević, Bošković, Planić, Ćesarević, Milojević, Čelebić, Stančeski (od 46. Anđušić), Jovanović, Savković (od 46. Bulatović), Đukić, Sotirović. 

Zvezda je bila dominantna i u drugom poluvremenu. Međutim, Borčani su u posle pauze prvi došli do gola. Igrao se 60. minut kada je Vuk Sotirović postogao počasni pogodak za svoju ekipu. A dok se na severu skandiralo: "Pet komada, to je naša nada", crveno-beli su u 69. minutu postigli i taj peti gol. U strelce se upisao novi igrač - Asamoa.

Vicešampion Srbije se nije zaustavio na "petardi", već je u nastavio goleadu. Svoj prvenac u Zvezdinom dresu postigao je i bek Aleksandar Pantić u 81. minutu. Ubedljiv poraz nakratko je ublažio Blažo Bulatović golom u 86. minutu, da bi Nikola Maksimović u 90. minutu zatresao mrežu, čime je napravio gužvu na semaforu - devet golova, devet različitih strelaca.

Delije

"Delije" protiv nove SFRJ lige

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 21.10.2012 09:10h

    Koliko ja znam i Partizan je dao 7 golova tom klubu bez primljenog gola, pa se nije dizala nikakva tenzija. Ovo da nije smesno bilo bi zalosno ili obrnuto. A jos pa deki doneo pobedu jel izvadio iz dzepa. Bice bolje sledece sezone...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP