Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„DELIJE” STANKOVIĆU SPREMAJU OPROŠTAJ I POZIV:

Dekija za predsednika!

Autor: P. Vuković | 15.11.2014 - 07:15:00h | Komentara: 0

Oproštajna utakmica Dejana Stankovića u dresu Crvene zvezde protiv Udinezea (17, „Marakana“) biće idealna prilika za navijače crveno-belih da pokažu šta misle o predstojećim izborima za predsednika kluba i koga bi voleli da vide na čelu kluba u naredne četiri godine. Po svemu sudeći, simpatizeri kluba iz Ljutice Bogdana će reći samo jedno ime - Dejan Stanković!

Dejan Stanković

Dejan Stanković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Do izbora je ostalo još manje od mesec dana (10. decembar), a u prvi plan izbija Il Kapitano, legenda Zvezde, Lacija i Intera. Deki je pre godinu dana bio glavni kandidat da nasledi Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali je odustao u poslednji čas, kada je video s kim sve treba da ima posla. Međutim, ovde je reč o njegovoj Zvezdi, o klubu u kojem je ponikao i koji nikada nije zaboravio, a nije preterano zauzet ni u Udinezeu, s obzirom na to da je samo pomoćni trener Andree Stramaćonija.


- Voleli bismo da vidimo danas punu „Marakanu“, da i Deki vidi da je ovo njegova prava i jedina kuća i da je dobrodošao u klub kada god to poželi! Dejan spada u igrače koji nikada nisu ukaljali ime i ugled Crvene zvezde, ni nakon što je otišao, naprotiv. Koliko je Deki puta pomogao, ne samo Zvezdi i klubovima sportskog društva, nego i bivšim saigračima, navijačima, srpskom narodu. Siguran sam da bi cela zvezdaška javnost digla ruku za njega kao predsednika - rekao je za „Alo!“ izvor blizak klubu s „Marakane“.

Bez dileme, Deki će biti na velikom iskušenju, jer je ovo, uprkos problemima koje klub ima, ponuda koja se ne odbija. Istina je da su njegove ambicije da postane trener, ali su mnogi na „Marakani“ uvereni da bi podjednako dobro mogao da obavlja i funkciju predsednika, pogotovo uz Zvezdana Terzića, koji kao generalni direktor poseduje neophodne liderske sposobnosti. Naravno, prvo da se oprosti kako dolikuje od voljenog dresa, a već od sutra mogao bi da počne sa prikupljanjem potpisa za predsedničku kandidaturu. Rok za predaju kandidature je 5. decembar.

I Škundrić merka fotelju?


Budući predsednik Crvene zvezde, koji se bira na izborima 10. decembra, na toj funkciji naslediće Dragana Džajića, koji je 19. juna, posle eliminacije iz Evrope, podneo ostavku. Do izbora naslednika, klubom rukovodi kao vršilac dužnosti predsednik Skupštine Svetozar Mijailović.
Kada je reč o kandidatima za predsednika, za sada niko zvanično nije podneo kandidaturu, jedino što kroz medije provejava ime Petra Škundrića, predsednika Sportskog društva Crvena zvezda.

Lalatović: Deki da postigne gol iz slobodnjaka!


Nenad Lalatović, trener crveno-belih, danas će “komandovati” Dejanu Stankoviću u duelu protiv italijanskog prvoligaša.
- Očekujem spektakl, dolazi nam u goste ozbiljan tim, Udineze je član Serije A i imamo šansu da odigramo kvalitetan meč. Imaćemo priliku i da se podsetimo perioda kada je Deki igrao u crveno-belom dresu. Na „Marakani“ uvek idemo na pobedu, voleo bih da tako bude i sada, kao i da Stanković bude strelac iz slobodnog udarca - rekao je Nenad Lalatović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP