Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TIM SA „MARAKANE“ IPAK NEĆE PROMENITI PREDSEDNIKA

„Delije“ čuvaju Džajića!

Autor: D. Ostojić | 10.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Skupština FK Crvena zvezda koja će biti održana 25. oktobra i na kojoj će biti birano novo rukovodstvo u Ljutice Bogdana 1 a sigurno će biti burna, ali neće iznedriti novo ime predsednika kluba.

Sever je uz legendu:  Dragan Džajić

Sever je uz legendu: Dragan Džajić | Foto: Marko Metlaš

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, navijači Crvene zvezde listom su uz ikonu crveno-belih Dragana Džajića, a pošto je poznato da je Džaja slab na „delije“, navodno je odlučio da još jednom pokuša da izvuče klub iz najveće krize u istoriji, iako mu polako leđa okreću dojučerašnji saradnici Nebojša Čović, Ivica Tončev, Slaviša Kokeza...


Naime, stoji da su potpredsednici možda više uradili u prethodnom periodu od samog prvog čoveka, ali „delije“ ne žele ponovo da se opeku kao kada su sa iste funkcije treću Zvezdinu zvezdu oterali 2004. godine.

- Svaka čast Čoviću, ali on je ipak košarkaški čovek, a nama je fudbal sve u životu. Izgleda da je dobro radio u prethodnom periodu u Zvezdi, ali je on individualista, znamo to, nismo od juče. Lični interes mu je uvek na prvom mestu - odgovor je jednog od vođa „delija“.

Na skupštini će se  videti ko ostaje u klubu,  a ko odlazi iz njega

Na skupštini će se videti ko ostaje u klubu, a ko odlazi iz njega | Foto: Nenad Đorđević


Uz Džajića, najvatrenije pristalice Zvezde gotive i člana UO prof. dr Božidara Cerovića i predsednika Sportskog društva Petra Škundrića.
- Oni su svojim delima u prošlosti dokazali da su pravi zvezdaši. Zbog toga ćemo uvek biti za opciju da se oni pitaju za upravljanje klubom...
Za kraj, „delije“ poručuju da veruju u spas omiljenog tima.

- Dragan Džajić nas je doveo do evropskog i svetskog trona. Verujemo da će smoći snage i znanja da nađe saradnike koji će Zvezdu izvući iz finansijske krize, a valjda će tada i ovi manekeni (igrači Zvezde, prim. aut) shvatiti koji grb nose i čiji dres oblače, pa će preorati teren u svakom meču, jer samo tako možemo do rezultata. Što se nas tiče, mi ćemo uvek biti uz klub i javno reći, kao i do sada, za koga smo i šta nam se sviđa, a šta ne - zaključuje naš sagovornik.

Tončev: Ako ode Džajić, idem i ja!

Nakon jučerašnjeg sastanka između predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Slaviše Kokeze i Ivice Tončeva, izgleda da je legenda crveno-belih napokon preuzela stvar u svoje ruke. Kako je za „Mocartsport“ rekao Tončev, na „Marakani“ nema sukoba.
- Nije istina da je bilo sukoba. Lično, želim da Dragan Džajić ostane u Zvezdi i da vodi klub, a odgovorno tvrdim i ovom prilikom obećavam da ću se i ja povući s funkcije u Crvenoj zvezdi ukoliko gospodin Džajić podnese ostavku, a mogu s priličnom sigurnošću da kažem da će i Kokeza otići s „Marakane“ ako Džajić ode - izjavio je Tončev.

Poslednji komentari
  • saša bg Vreme: 10.10.2013 08:05h

    Jesu li to one "delije" koje su ga i oterale kao zadnju dž.......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP