Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„MARAKANA“ IŠARANA GRAFITIMA PROTIV ISKUSNOG STRUČNJAKA

„Delije“ jače od Kosana!

Autor: P. Vuković | 22.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Izgleda da od trećeg dolaska Milorada Kosanovića na „Marakanu“ nema ništa! Naš najveći stadion osvanuo je juče išaran natpisima „Kosana, odlazi“, tako da je, izgleda, ideja generalnog direktora Zvezdana Terzića da umesto Lalatovića dovede aktuelnog stručnjaka Novog Pazara već u startu osuđena na propast jer joj se protive „delije“. Međutim, pomenuti grafiti, izgleda, nisu previše pogodili Kosanovića, koji je za „Alo!“ kratko poručio.

Jasna poruka Kosanoviću

Jasna poruka Kosanoviću

- Nemam nikakav komentar. Nema smisla, čovek (Lalatović) tamo još radi, a ja da pričam. Do ponedeljka ništa - rekao je Kosanović, koji je u sezoni 1997/98. i onda ponovo 2007. sedeo na klupi crveno-belih, ali bez većih uspeha.


S druge strane, pomenuti grafiti kao da su otreznili Terzića, pa je tako prvi čovek crveno-belih već krenuo u potragu za drugim rešenjem na klupi, a izbor je pao na Norvežanina Tronda Solida. Jedini iz uprave koji se otpočetka protivio dovođenju Kosanovića bio je potpredsednik Ivica Tončev, koji je za „Alo!“ poručio:

- Protivio sam se dovođenju Milorada Kosanovića za trenera jer ako već nismo mogli da dovedemo Grofa Božovića ili Miroslava Đukića, onda je bolje da dođe stranac. Sada, što se tiče grafita uperenih protiv Kosanovića, ne bih komentarisao. Ne znam da li je to delo pojedinca ili veće grupe navijača. Vidite, mi tražimo trenera, ali to neće trajati dan ili dva.
Imamo dovoljno vremena da sednemo i dobro razmislimo. Svakog dana ćete čuti različite vesti, ali samo će jedna biti tačna. Kada budemo dovodili trenera, on neće imati fiksnu platu, već će biti vezan za uspehe. Dakle, primanja će mu zavisiti od rezultata. Ponavljam, za stranca sam, ali nemojte da mislite da su treneri iz inostranstva nešto mnogo skuplji nego naši - završio je Tončev.

Trond Solid

Trond Solid | Foto: Profimedia

Ko je Trond Solid?

Norveški stručnjak Trond Solid (56) nema angažman od 2013. godine. Najviše forsira formaciju 4-3-3, a poslednji posao mu je bio u turskom Elazigu. Radio je u Rozenborgu, Gentu, Brižu, Olimpijakosu, Herenvenu, El Ahliju, Lirsu i Elazigu. Tokom karijere je osvojio 13 trofeja, poslednji 2009, i to Kup Holandije sa Herenvenom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP