Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ISKUSNI NAPADAČ (32) NE DOLAZI NA „MARAKANU“

„Delije“ neće „grobara“ Mrdakovića!

Autor: M. Zdravković | 13.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Miljan Mrdaković (32) ipak neće obući dres Crvene zvezde ove zime, a razlog je neslaganje najvatrenijih navijača sa severa, koji ne žele da bivši fudbaler Partizana nastupa za njihov klub.

Neće ga „delije“, a teško da će ga sada poželeti  i navijači  Partizana :  Miljan  Mrdaković

Neće ga „delije“, a teško da će ga sada poželeti i navijači Partizana : Miljan Mrdaković | Foto: Profimedia

Iako su „delije“ minulog leta „progutale knedlu“ i prihvatile Miloša Bosančića, takođe nekadašnjeg fudbalera večitog rivala, ovog puta neće imati razumevanja za želju Zvezdana Terzića i Nenada Lalatovića da angažuju iskusnog napadača, jer bi drugi „grobar“ u klubu bio previše.


Mrdakovića, doskorašnjeg internacionalca u Singapuru, iz kombinacije za dolazak na „Marakanu“ automatski je eliminisala i izjava koju je dao pre nekoliko nedelja, da bi karijeru želeo da završi u dresu Partizana, za koji je u prošlosti nastupao kao omladinac.

Iako je iskusni napadač bio u četvrtak po podne na pregovorima na „Marakani“, na kojima je ugovorio prelazak u Crvenu zvezdu, izvesno je da od transfera neće biti ništa i da će „delije“ staviti „embargo“ na njega. Terzić će, verovatno, ponovo probati da ubedi navijače, isto kao što je to učinio letos kada je dolazio Bosančić, ali ovaj put sever nema nameru da mu usliši želju, jer ne žele u timu bivše igrače crno-belih.
Štaviše, Terzić u pokušaju da dovede Mrdakovića neće imati podršku ni Zvezdinih fanova sa zapada, koji su mu pomogli letos da „omekša“ sever prilikom ubeđivanja oko Bosančića, pa je jasno da novi špic, koji će se tražiti, ne može da ima u biografiji nikakve veze sa bojama večitog rivala.

Parker stiže da bude rezerva!


Dok Zvezda ne pronađe novog pravog napadača i golgetera, uskoro će angažovati verovatno prvu rezervu za proleće?! Radi se o Džošu Parkeru (24), reprezentativcu Antigve i Barbude iz Domžala. Pomenuti napadač je prvi gol u profesionalnoj karijeri, barem prema zvaničnim podacima, postigao 2012. godine, dok je ove jeseni za slovenački klub postigao samo tri pogotka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP