Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDA PODELILA 300 NOVIH DRESOVA

„Delije“ poskidale promoterke u Knezu!

Autor: Ekipa Alo! | 05.07.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Skoro 300 dresova, koje je Crvena zvezda juče pre podne podelila u centru Beograda, bilo je premalo za nekoliko hiljada simpatizera crveno-belih koji su došli na promociju novog “Puminog” dresa!

Haos u centru

Haos u centru

U centru srpske prestonice, u Knez Mihajlovoj ulici i okolini, vladala je opšta histerija. Već od devet časova, iako je akcija podele dresova bila zakazana za 11, dva sata kasnije, primećena je velika gužva ispred prodavnice “N Sporta”. Iz sporednih ulica obučene u nove crveno-bele dresove izlazile su “Pumine” promoterke, koje nisu uspevale dugo da ih zadrže na sebi, jer su ih navijači crveno-belih bukvalno poskidali gole!


Iz svih delova centra grada, sporednih ulica, prodavnica izlazili su navijači sa šalovima, kačketima, starim dresovima, peškirima i uglas uzvikivali razloge zašto baš oni treba da svoje crveno-belo obeležje zamene za dres. Neko je po dres došao za unuka, neko za devojku, neko za sestru i svako je imao valjan razlog da dobije novi dres.
Ali, nažalost, samo najsrećniji i najuporniji su uspeli da do njega i dođu. Duplo više dresova podeljeno je od planiranog broja, međutim, i to je bilo premalo za sve koji su želeli da ga dobiju.

Čelnici Zvezde, ipak, najavljuju da će u narednom periodu organizovati slične akcije u kojima će biti podeljeni novi dresovi, a sve što je viđeno juče u centru Beograda siguran je pokazatelj veličine ovog kluba i brojnosti njenih navijača.

I Stankovićev sin dobio dres!


Filip Stanković (u sredini), sin Zvezdine legende Dejana Stankovića, među prvima je sa drugovima došao juče na promociju novog Zvezdinog dresa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP