Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REAGOVALI NAVIJAČI CRVENO-BELIH

„Delije“ vraćaju Robija u Zvezdu!

Autor: D. Ostojić | 12.11.2013 - 07:45:00h | Komentara: 2

Ako se već toliko priča da će Slaviša Stojanović od decembra biti bivši trener Crvene zvezde, prava je prilika da ispipamo puls čelnika iz Ljutice Bogdana o mogućnosti da se na „Marakanu“ vrati Robert Prosinečki.

Manje čudo bi bilo  da se Prosinečki sad  vrati nego kad je  došao u Zvezdu 2010.

Manje čudo bi bilo da se Prosinečki sad vrati nego kad je došao u Zvezdu 2010. | Foto: M. Metlaš

Hrvatski stručnjak je pre tri dana raskinuo ugovor sa turskim Kajserijem i još jednom se pokazao kao veliki džentlmen, s obzirom na to da je sam potpisao ostavku i nije čekao otkaz koji bi mu doneo bogatu otpremninu. Sličnu ulogu dobrotvora imao je i u Zvezdi, kada je često pozajmljivao novac igračima, a kasnije mu je klub ostao dužan 120.000 evra. Istina, tužio je zbog toga Robi Zvezdu kod UEFA, ali se čini da bi u novonastaloj situaciji, s novom upravom, Žuti pronašao novi izazov pred navijačima, koji ga i dalje obožavaju. Već dva dana se među viđenijim navijačima sa Zvezdinog severa priča kako bi Robi svakako bio bolje rešenje od aktuelnog trenera Stojanovića.


U ovoj kombinaciji, ključni čovek u realizaciji „nemoguće misije“ mogao bi da bude Dragan Džajić, čovek u koga Robi ima neograničeno poverenje, još iz doba kada je Zvezda harala Evropom.

Robi, u Zvezdu si uvek  dobrodošao: Jasna poruka „delija“

Robi, u Zvezdu si uvek dobrodošao: Jasna poruka „delija“ | Foto: A. Dimitrijević

„Alo!“ je juče postavio Džaji hipotetičko pitanje: “Ako bi u jednom trenutku došlo do prekida saradnje sa trenerom Stojanovićem, da li biste imali poverenje u Prosinečkog, tačnije, da li bi on mogao da vodi Zvezdu?“.


U startu nas je Džajić zamolio da ne smenjujemo Stojanovića kroz medije i da ne bi bilo umesno da sada priča o nekim drugim imenima, ali na kraju je pristao da se generalno izjasni o Robijevim trenerskim i ljudskim kvalitetima.

- Dobar sam sa Robijem, ali neću da pričam o tome da ne bi bilo posle da Džajić nekakvim insinuacijama remeti atmosferu u klubu. Iskreno, ne razmišljam o toj temi jer su nam ostala četiri važna meča do polusezone. Za Prosinečkog mogu da kažem da ima ljudske i trenerske kvalitete, ali stvarno ne bih o njegovom povratku na klupu Zvezde - rekao nam je Džajić.

Zvuči li nekome mogućnost povratka Prosinečkog kao nemoguća priča? Setimo se kraja 2010. godine, kada je Robi seo na klupu Zvezde... Tada je malo ko poverovao u priču da je moguće da će najslavniji srpski klub na klupi imati hrvatskog trenera. „Delije“ su se tada najviše pitale i odlučno su rekle: „Da, Robi je naš čovek“.

Boban Bajković

Boban Bajković | Foto: A. Dimitrijević

BAJKO: Volim Robija!


Pozvali smo i Bobana Bajkovića, golmana Zvezde, da ga pitamo šta misli o eventualnom povratku svog idola na „Marakanu“.
- Nije moje da pričam o tome, ali da i dalje volim Robija - volim ga! Pa on me je stvorio, njemu sve dugujem... Međutim, ponavljam, ne bavim se time ko odlazi, a ko dolazi u klub. Savršeno sarađujem i sa sadašnjim šefom Slavišom Stojanovićem. Moje je da branim najbolje što umem i da sa svojim saigračima vratim titulu gde joj je i mesto, na „Marakanu“ - rekao nam je Bajko, koji ne krije da se čuje sa Prosinečkim.

MAMIĆ: Ne želimo ga, a neće ni on nas!


Zagrebački mediji su samo koji sat po odlasku Prosinečkog s klupe Kajserija plasirali nezvanične informacije po kojima bi Žuti konačno seo na klupu Dinama. Ipak, sportski direktor „modrih“ Zoran Mamić u izjavi za „Alo!“ demantuje da ga Dinamo želi.
- Robi je u par navrata izjavio kako ga Dinamo ne zanima, tako da ni mi u klubu nemamo interes da angažujemo čoveka koji tako razmišlja - poručio nam je Mamić SMS-om.

Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 12.11.2013 13:36h

    Pa gde Hrvata na stubu Srbstva! Nego nije on Hrvat on je zvezdina zvezda-moze.Hoce li pplakat ponovo kaj dodje.

  • marko Vreme: 13.11.2013 10:54h

    Dodji Robi,ti si nas covek! Sad imas pravi roster,na zimu jos jedan stoper i krilo i imamo pravu ekipu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP