Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAJZVUČNIJE POJAČANJE NIJE MEĐU STARTERIMA

Đemba Đemba greje klupu!

Autor: M. Grujić | 31.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Vuk Rašović je prelomio, sa trojicom debitanata u startnoj postavi i Đemba Đembom na klupi kreće u pohod na Razgrad!

Čeka šansu  u drugom  poluvremenu:  Đemba Đemba

Čeka šansu u drugom poluvremenu: Đemba Đemba | Foto: FoNet

Partizanov strateg odlučio je da za Ludogorec napravi nekolicinu promena u odnosu na meč sa Širakom, pa ako je verovati šefu stručnog štaba, četvorica novih igrača će se pojaviti na terenu u odnosu na tim iz Humske koji se suprotstavio jermenskom šampionu.


Igraju za dva miliona

Dvomeč sa bugarskim Ludogorecom nije samo pitanje ponosa za Partizan. Pored želje za uspehom u Evropi, fudbalere srpskog šampiona motivisaće i želja za pukim preživljavanjem, jer bi se plasmanom u plej-of Lige šampiona u klupsku kasu slilo 2,1 milion evra.
Crno-beli bi u slučaju eliminacije evropskih pohod nastavili u plej-ofu za Ligu Evrope, gde bi za dvomeč, koji bi ih vodio u drugo po jačini evropsko takmičenje, dobili svega 100.000 evra. Nije tajna da su u Partizanu već godinama prinuđeni da prodaju igrače kako bi klub preživeo, pa je svaki dodatni izvor prihoda od vitalnog značaja za srpskog velikana iz Humske. Plasman u Ligu šampiona doneo bi 8,6 miliona evra Partizanu, ali do grupne faze elitnog takmičenja ima da se preskoče ukupno četiri prepreke.

Iako je najzvučnije ime koje je stiglo ovog leta u Partizan, Erik Đemba Đemba verovatno neće kao starter kročiti na teren „Ludogorec arene”.
- Kamerunac je odradio jedan trening, ali dosta dobro. Vidi se da će biti pojačanje. Nije možda još uvek u snazi koja je potrebna za 90 minuta takmičarskog meča, pa upravo zato želimo još malo da odložimo odluku i procenimo da li Đemba Đemba treba da počne utakmicu ili krene sa klupe. Čini mi se da bi 45 minuta odradio bez problema - smatra Rašović.

Strateg Partizana prinuđen je da reaguje pre svega zbog crvenog kartona Vladimira Volkova, povrede Miloša Ostojića, ali i neubedljive predstave prošle srede i 0:0 sa Širakom. Odlučeno je da će Nikola Gulan zaigrati uz levu aut liniju, iako su na toj poziciji konkurisali i Vojislav Stanković i Nemanja Petrović.
- Igraću levog beka, tako je bilo i u Italiji. Neće biti problema da menjam Vladimira Volkova - poručio je Gulan.
Pored povratnika u tim Partizana, u startnoj postavi se očekuje prisustvo dvojice pojačanja - Petra Grbića i Milana Obradovića. Visoki Crnogorac će na poziciji desnog krila zameniti Predraga Luku, dok će iskusni Obradović zameniti Ostojića uz Ivana Ivanova.

Nikola Ninković će se vratiti na teren pošto Filip Malbašić nije odgovorio prohtevima trenera u duelu protiv Širaka, pa će popularni Džigi još jednom pokušati da dokaže da je spreman da zablista na velikoj sceni, a ne da se i dalje o njemu priča samo kao izvikanom talentu.

Pod pretpostavkom da će Rašović ostati dosledan prvobitnoj ideji, tim koji će se večeras suprotstaviti Ludogorecu trebalo bi da izgleda ovako: Lukač, Aksentijević, Obradović, Ivanov, Gulan, Saša Marković, Jojić, Grbić, Saša Ilić, Ninković, Šćepović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP