Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ O ZVEZDI

Derbi života!

Autor: M. Grujić | 13.05.2013 - 09:02:00h | Komentara: 1

Predstojeći večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde definitivno će odlučiti šampiona Srbije. Zna se da je derbi za mnoge više od utakmice, a za mladog fudbalera „parnog valjka“ Aleksandra Mitrovića je nešto još važnije, značajnije.

Napaljen za subotnji derbi: Aleksandar Mitrović

Napaljen za subotnji derbi: Aleksandar Mitrović

- To je utakmica koja se igra jednom u karijeri. Mislim da je ovo utakmica života za mene. I ne samo za mene, već za celu ekipu. Sigurno je da ćemo ostaviti srce na terenu, verujem da možemo da dobijemo tu utakmicu i osvojimo titulu. Jedva čekam - započinje Mitrović razgovor za „Alo!“.


Korpulentnom centarforu Partizana pretila je suspenzija pred derbi u slučaju žutog kartona u Kragujevcu. Crno-beli su slavili sa 1:0, a Mitrović je meč završio bez javne opomene, na zadovoljstvo svih pristalica srpskog šampiona.

- U svaki duel sam ulazio razmišljajući o tom kartonu, da ga slučajno ne dobijem. Iz straha, u neke duele nisam ulazio sa 100 odsto snage. Bitno je da smo uspeli da ostvarimo cilj, imali smo to teško gostovanje na kojem smo ispoštovali sve što smo planirali. Pobedili smo i igraćemo derbi u punom sastavu, ispalo je super - zadovoljan je bio napadač Partizana dan posle utakmice sa Kragujevčanima.

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: A. Dimitrijević

Mitrović je svestan činjenice da nikoga ne bi iznenadilo da je kojim slučajem dobio žuti karton zbog gluposti, iako je evidentno da je ovog proleća dokazao da sazreva kao igrač.


- Sigurno bih više voleo da se ljudi bave mojim igrama. Moj problem je što se ne foliram niti ću se ikada folirati, uđem u svađu kada osetim da treba da se svađam. Nikada nisam trpeo nepravdu. Naravno da se trudim da ne pravim gluposti kao što je to ranije bio slučaj - poručio je Mitrović.

Ostao u gaćama!
Aleksandar Mitrović je posle utakmice u Kragujevcu bukvalno ostao u gaćama jer je najvernijim pristalicama na stadionu „Čika Dača“ darovao gotovo kompletnu opremu. Ceo tim Partizana podelio je dresove navijačima, dok je Mitrović jedini otišao korak dalje, pa je u svlačionicu ušao u gaćama, štucnama i kopačkama.

Poslednji komentari
  • TheFox Vreme: 14.05.2013 20:14h

    Mitrović je legenda od igrača. Drago mi je to što je iskren prema Partizanu i to što je veran svojim navijačima! Jednostavno je veliki car!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP