Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MAKSIMA STEVANOVIĆA (3) VEĆ SADA TRAŽI POLA EVROPE

Dete s druge planete!

Autor: Petar Milovanović | 19.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Zaboravite Mesija i Ronalda, nova fudbalska superzvezda stiže iz Srbije, zove se Maksim Stevanović i ima samo tri godine! Prosto je neverovatno šta ovaj mališan radi sa “bubamarom”, koju levicom šamara kao mator, što se može videti na njegovim video-klipovima koji su postali senzacija na internetu.

Rođen da bude  svetska fudbalska  zvezda: Maksim  Stevanović

Rođen da bude svetska fudbalska zvezda: Maksim Stevanović

Maksim živi u Beču sa roditeljima, a njegov otac Aleksandar, rođeni Nišlija, otkrio je za „Alo!“ kada je shvatio da porodica Stevanović poseduje dragulj, oko kojeg će se vrlo brzo otimati evropski klubovi.


Igraće za Srbiju, naravno!

Nakon što nam je otkrio da Maksim najviše voli da igra fudbal, Aleksandar nam je objasnio i za koju će reprezentaciju Maksim igrati ukoliko sve bude išlo kako treba”.
- Za Srbiju, naravno! On je hiperaktivno dete, može da trči do iznemoglosti. Ja padnem kad se umorim, ali on nastavlja, uvek može da trči i da šutira, neumoran je. Samo mi kaže “Ajde tata, diži se, igramo dalje!”. - kaže Aleksandar Stevanović.

- Čim se rodio, znali smo da će biti poseban, bio je okrenut zvezdama. Još prilikom porođaja, njemu je izvirila prvo glava, bio je okrenut prema nebu, a doktori u Austriji su nam rekli da se u hiljadu slučajeva dogodi tako nešto. Takva deca su talentovana. Pošto sam igrao fudbal, pomolio sam se bogu da Maksim ima fudbalski dar, a bog me je izgleda čuo - uvodi nas u priču Aleksandar.

- Dok uživamo u video-klipovima “malog majstora”, imamo utisak kao da je Maksim prvo naučio da šutira, pa tek onda prohodao?
- Prohodao je sa loptom. Sa godinu i dva meseca je hvatao voleje. Držao se jednom rukom za stolicu, ja mu na levicu bacim loptu, a on mi je vrati.

Nova zlatna levica: Maksim  Stevanović

Nova zlatna levica: Maksim Stevanović


- Kada ste shvatili da je vaš naslednik drugačiji od ostale dece?
- Sa dve godine i dva meseca sam shvatio to nisu naivni šutevi i počeo sam da ga snimam, kasnije da “kačim” na internet. Na „Jutjubu“ sam tražio da vidim da li ima konkurenciju, ali ništa nisam našao. Čak deca sa šest, sedam godina ne mogu da mu pariraju...

Ništa bez  lopte: Maksim na proslavi trećeg rođendana

Ništa bez lopte: Maksim na proslavi trećeg rođendana


- Sigurno vas je zvao neko iz evropskih klubova?
- Pisao nam je Bajern iz Minhena, oduševljeni su njegovim fudbalskim veštinama. Svesni su da je nemoguće pregovarati, jer dete ima samo tri godine. Takođe, pisali su nam Inijesta i Frančesko Toti. Toti nam je rekao da smo uvek dobrodošli kod njega u Rim i da voli da gleda Maksima.

- Da li ste planirali da ga upišete u školu fudbala?
- Bili smo na nekoliko treninga u lokalnom klubu, ali suviše je mali. On je dete, zabavlja se igračkama, ne želim da ga forsiram na bilo šta. Fudbal je za njega igra, uživa u tome. Treniram leti sa njim, gledam kako to rade klinci u Realu i Barseloni, pa mu postavljam prepreke i čunjeve.

- Ko mu je fudbalski uzor?
- Mesija obožava, a navija za Čelsi i Radnički iz Niša - zaključio je Aleksandar Stevanović.

Mama Dragana: Doktor nam je prvi rekao da će Maksim biti poseban

Mali Maksim Stevanović, koji je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog fudbalskog umeća se rodio 22. 8. 2011.godine u 22.45 u Beču, u Austriji ( STERNENGUCKER - zvezdano dete ) - rođen pogledom ka zvezdama.
- Nakon njegovog rođenja, prve reči koje mi je doktor uputio, bile su: „Maksim će biti poseban“! - ponosno kaže mama Dragana.

Poslednji komentari
  • mika Vreme: 20.11.2014 12:19h

    sve, sve ali mnogo bre lazes za voleje sa 14 meseci.

  • nesho Vreme: 04.12.2014 20:16h

    Pre par sati su bili video klipovi!! Zasto je redakcija obrisala snimke???Podvala neka ili sta...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP