Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILOŠ JOJIĆ ODRADIO TRENING U TERETANI ZA ČITAOCE ALO!

Devojke, izvinite, mišiće čuvam za sebe!

Autor: marko grujić | 29.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Iako je zavesa pala na fudbalsku jesen u Srbiji, Miloš Jojić ništa ne prepušta slučaju i radi na održavanju forme i u toku zimske pauze. Fudbaler Partizana prošao je za godinu dana put od mlade nade do najboljeg igrača Jelen Superlige, a kada se vidi njegova posvećenost poslu kojim se bavi, onda je jasno zašto je tako.

Miloš Jojić je  trenutno  najbolji  fudbaler  u d Jelen  Superligi

Miloš Jojić je trenutno najbolji fudbaler u d Jelen Superligi | Foto: A. Dimitrijević

Pristojan, povučen, kulturan, a povrh svega i idol navijača Partizana, Jojić je odradio trening u teretani specijalno za redakciju „Alo!“ i otkrio tajnu zbog koje je fit i u odličnoj formi.


- Uglavnom se trudim da radim vežbe koje pogađaju sve grupe mišića, ali najviše pažnje obraćam na donji trbušni zid. Mislim da je ishrana veoma važna, pazim i veoma se zdravo hranim. Trenutno postim i to mi ne predstavlja veliki problem - kaže Jojić.

Vežbe za leđa su neizbežne

Vežbe za leđa su neizbežne | Foto: A. Dimitrijević

Mladog reprezentativca Srbije pokušali smo da uhvatimo u nekom izazovnijem izdanju kako bismo obradovali armiju čitateljki, međutim, fudbaler Partizana je odbio da na takav način privuče pažnju javnosti.


Miloš Jojić

Miloš Jojić | Foto: A. Dimitrijević

- To je individualno, ako neki igrač smatra da treba da pokaže telo, to će uraditi. Ja to ne volim, ne volim ni takav način proslavljanja gola, zato i ne skidam dres. Doduše, skinuo sam se go nakon poslednjeg kola prošle sezone, ali ne mojom voljom, navijači su mi tada uzeli svu opremu - rekao je Jojić, koji priznaje da više voli da osvaja devojke svojom ličnošću, a ne mišićima i slavom.


- Nisam imao uspeha da zavodim devojke na mišiće, uzdam se u frizuru i šarm - uz glasan smeh je otkrio fudbaler Partizana.

Bicepsi  moraju da  budu  zategnuti

Bicepsi moraju da budu zategnuti | Foto: A. Dimitrijević

Što se tiče ličnih ciljeva u 2014. godini, Jojić je njih za sada ostavio po strani i potpuno se podredio sedmoj uzastopnoj tituli Partizana.


- Želim samo da se odmorim i u januaru da počnem pripreme nakon kojih ćemo osvojiti sedmu uzastopnu titulu. Svestan sam da me mnogi vide u inostranstvu od leta, tako to ide u Srbiji, čim odigraš jednu dobru sezonu. Ipak, zaista ne razmišljam o tome, za sada mi je cilj samo titula - kaže on.

Izbegava noćni život!

Fudbaleri u Srbiji više su poznati po sklonosti ka provodu u prestoničkim klubovima nego po partijama na terenima Jelen Superlige. Jojić ne deli „hobi“ većine svojih saigrača.
- Zaista retko izlazim. U poslednjih šest meseci možda sam četiri ili pet puta izašao, i to kada je bila reprezentativna pauza. Navikao sam da legnem u normalno vreme i kada izađem, ne mogu da se oporavim dva dana - tvrdi Jojić i brzo dodaje:
- Ne oporavljam se od mamurluka, da me neko ne shvati pogrešno - kaže fudbaler Partizana.

Poslednji komentari
  • Pedja Vreme: 29.12.2013 21:29h

    Jojicu bih dao oko da se igra...Samo tako nastavi majstore!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP