Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ADVOKAT BLIZU PREUZIMANJA NJUKASLA

Dik nas nasankao, vraća se fudbalu?!

Autor: P. Milovanovic | 05.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Pogazio reč!? Dik Advokat (67), fudbalski stručnjak koji je Srbiju zavio u crno i ekspresno pobegao natrag u Hag, obećavši “orlovima” da su mu oni bili poslednji fudbalski poziv i da se više neće baviti trenerskim poslom, blizu je preuzimanja Njukasla! Naime, ugledni britanski “Miror” prenosi da je Mali Napoleon jedan od glavnih kandidata da nasledi Alana Pardjua, koji je dao otkaz, posle čega je preuzeo Kristal Palas.

Dosadilo mu  da bude penzioner:  Dik Advokat

Dosadilo mu da bude penzioner: Dik Advokat | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Osim Advokata, na užem spisku kandidata za novog kormilara “svraka” su još i Remi Gard, bivši trener Liona, kao i Lusijan Favr iz Menhengladbaha. Uprava engleskog Premijerligaša će do ponedeljka uveče, ili najkasnije utorka ujutru, doneti odluku ko će u nastavku sezone voditi klub.


„Svrake” za još deblji CV!

Dik Advokat iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. Vodio je PSV, Rendžers, AZ Alkmar, Menhengladbah, Zenit, dok je od reprezentacija sedeo na klupi: Belgije, Rusije, Južne Koreje, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije.

Podsetimo, Dik, koji sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i prijateljskim mečevima, nije upisao nijednu pobedu sa “orlovima”, saopštio je na oproštajnoj večeri s našim reprezentativcima, 16. novembra, da je došlo vreme za penziju.
- Ovo je bio moj poslednji trenerski posao!
Vreme je za penziju, nemam više snage da radim sa fudbalerima. Žao mi je što je moj poslednji trenerski posao okončan neuspehom. Neću više voditi nijedan drugi tim, a ni reprezentaciju - poručio je Advokat tada kroz suze Kolarovu, Ivanoviću i ekipi.

Ostaje da se vidi da li će Holanđanin pogaziti reč i vratiti se fudbalu. Možda se Diku pored naših reprezentativaca samo privremeno zgadio fudbal, pa je posle kraće pauze rešio da vrati u igru i pokaže da nije on bio glavni problem što srpski nacionalni tim pod njegovom komandom nije osetio ukus pobede.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP