Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UOČI GOSTOVANJA NA "MARAKANI"

Dodić: Zvezda ima višak rešenja u napadu, za razliku od defanzive

Autor: Tanjug | 15.08.2013 - 13:59:00h | Komentara: 0

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da očekuje izuzetno tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u drugom kolu Super lige Srbije i da će njegova ekipa iz kontranapada pokušati da postigne gol.

- Biće izuzetno teško jer su i Jagodina i Zvezda porazom započeli šampionat pa, osim standardnog pritiska na takvim utakmicama, postoji i dodatni pritisak zbog poraza u prvom kolu - rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Jagodine u subotu od 18 sati u Beogradu igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu drugog kola Super lige Srbije. Jagodina je u prvom kolu na svom terenu izgubila od Napretka sa 0:2, dok je Zvezda u Ivanjici izgubila od Javora sa 2:4.
Dodić je dodao da Crvena Zvezda želi da se iskupi za poraz, zbog čega je dovedela dva napadača, Ifeanija Onjila i Dragana Mrđu.
- U tom napadačkom delu imaju čak i višak rešenja za razliku od odbrambene linije. Na nama je da zaustavimo te napadače, da odigramo mnogo bolje u defanzivi i da iz kontri i polukontri pokušamo da budemo konkretni i na taj način dođemo do gola i rezultata - rekao je Dodić.
Trener osvajača Kupa Srbije smatra da su najopasniji igrači Zvezde Onjilo i Mrđa, ali da očekuje da njegova ekipa pruži maksimum.
- Motiv igračima kada se igra protiv Zvezde nikada nije potreban. Očekujem da pružimo maksimum jer to nismo uspeli u prvom kolu. Cilj Jagodine je da uvek da svoj maksimum jer onda uvek možete biti zadovoljni rezultatom, pa makar ponekad bio i negativan - rekao je Dodić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP