Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REPREZENTACIJA

Dolazim da pomognem Mihi i „orlovima“!

Autor: D. Ostojić | 07.10.2012 - 00:02:00h | Komentara: 0

Marko Pantelić, dugogodišnji napadač naše reprezentacije, u petak će ponovo biti na „Marakani” uz „orlove”, koji će dočekati Belgiju u 3. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Ovog puta, Pantela će biti u svojstvu navijača, i to, kako kaže, jednog od najvatrenijih.

On sigurno neće zviždati: Marko Pantelić

On sigurno neće zviždati: Marko Pantelić | Foto: AP

- Dolazim na „Marakanu“ da navijam i nadam se da će podrška da bude maksimalna, ne samo zato što igra reprezentacija, nego zato što ti momci nemaju neko ogromno iskustvo i sigurno je da će im mnogo značiti vetar u leđa sa tribina - izjavio je Pantelić u intervjuu za Tanjug.


Imaju navijača više: Mihajlović i „orlovi“

Imaju navijača više: Mihajlović i „orlovi“ | Foto: A. Dimitrijević

Bivši napadač Zvezde, Herte i Ajaksa, a sada Olimpijakosa iz Pireja, nada se punoj „Marakani“ u jednom od odlučujućih mečeva za „orlove“ na putu ka Kopakabani.


„Srce je puno kada je Zvezda prva“

Nezaobilazna tema svakako je stanje u Crvenoj zvezdi.
- Lepo je videti da su crveno-beli prvi. Nadam se da će tu i ostati do kraja sezone i osvojiti titulu, na radost svih nas kojima ne prođe dan bez Zvezde u mislima. Srce nam je puno kada je Zvezda prva - iskreno će Pantela.

- Voleo bih da dođe ogroman broj navijača, da se kao nekad traži karta više i da momci osete kako je to kad te tribine našeg najvećeg stadiona vode ka pobedi. Pomoć je potrebnija nego ikada ranije jer igramo sa super reprezentacijom kao što je Belgija - dodao je Marko.

Pantela se u intervjuu dotakao i svog kluba, Olimpijakosa, koji je ponovo lider šampionata u Grčkoj.

- Polako se zahuktava sezona, već imamo lepu bodovnu prednost, jedino što nismo bili toliko uspešni u Ligi šampiona. Ipak, imamo još četiri utakmice, voleli bismo da se domognemo trećeg mesta, pa i da i u 2013. godini igramo u Evropi. Sigurno je da Olimpijakos ima i snage i kvaliteta za to - zaključio je Pantelić.

„U Grčkoj niko kao Duda i Željko“

Pantelić je u petak prisustvovao manifestaciji „Srbi u grčkom sportu“, na kojoj su proslavljeni košarkaški treneri Dušan Ivković i Željko Obradović postali počasni građani grčke prestonice.
- Ovo je veoma lepa stvar, ogromno poštovanje za sve srpske sportiste u Grčkoj, posebno za Dudu i Obradovića. Oni svakako jesu dva najuspešnija čoveka koja su se bavila sportom u Grčkoj - konstatovao je Pantelić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP