Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GORAN DRULIĆ USKORO NAPUŠTA BOLNICU

Dosta je bilo, hoću kući!

Autor: D. J. BUŽIĆ | 17.11.2014 - 08:37:00h | Komentara: 1

Brže nego što je to iko očekivao, bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić (37) oporavlja se od operacije tankog creva koja je pre šest dana hitno obavljena u ćuprijskoj bolnici.

Pronašao novog  prijatelja u bolnici:  Goran Drulić i devetogodišnji fudbaler Aleksa Topalović

Pronašao novog prijatelja u bolnici: Goran Drulić i devetogodišnji fudbaler Aleksa Topalović

Iako o saobraćajnoj nesreći u kojoj se vozeći „opel“ zakucao u kamion ne želi previše da priča, Drula je vidno raspoložen, nasmejan, raduje se posetama članova porodice, ali i mnogobrojnih prijatelja, koji su od prvih bolničkih dana uz nekadašnjeg golgetera.


- Da ne ureknem, ali bih već u utorak ili sredu mogao da nastavim sa kućnim lečenjem. Naravno, slušam svaki savet lekara. Na rani još imam dren, ali samostalno hodam, vraća mi se i snaga, realno - mogu da budem prezadovoljan postoperativnim tokom, svestan sam koliko je sve moglo da bude komplikovano da me lekari ćuprijske bolnice nisu tako brzo operisali. Zahvalan sam osoblju bolnice, lekarima, ali i svima koji me svakodnevno obilaze, raspituju se za moje zdravlje. Mnogo je sportista, bivših i aktuelnih fudbalera, a mnogo mi znači i pažnja koju dobijam od navijača, poruke podrške na meču Zvezda-Udineze nikad neću zaboraviti - kratko će za „Alo!“ Goran Drulić.

Fudbalski majstor, ljudska gromada: Stanković

Fudbalski majstor, ljudska gromada: Stanković | Foto: A. Dimitrijević

Baš u tom trenutku, u vreme nedeljne posete, u Drulićevu sobu su ulazili mališani iz fudbalske škole „Vuk“ iz Paraćina. Jedan dečak svakodnevno posećuje svog fudbalskog idola, odskora i novog prijatelja. Devetogodišnji Aleksa Topalović, član FK Vuk, prethodnih šest dana iskreno je strepeo za sudbinu Gorana Drulića.


- Srećan sam što Drulić može da hoda, što se izvukao iz tako teške situacije, verujem da ćemo kada se oporavi moći zajedno da odigramo koju partiju fudbala - iskreno će Aleksa.

Hvala ti, Deki!


- Iskreno, mnogo mi znači podrška koju mi je pružio Deki Stanković. Čuli smo se, fino se ispričali... Ipak, ono što je uradio na „Marakani“, što je obukao dres s mojim prezimenom, oborilo me je s nogu. Prelep gest jedne ljudske gromade, velikog fudbalskog majstora. Hvala mu na svemu! Iznenadio me je, nije mi najavio da će u večeri kada se fudbalski oprašta od Crvene zvezde obući baš moju devetku - raspoloženo će Drula.

Poslednji komentari
  • lood hood Vreme: 18.11.2014 10:32h

    ГООО-РАН ДРУ-ЛИЋ!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP