Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IVAN GOLAC NE MOŽE DA PODNESE PARTIZANOVO PROPADANJE:

Dosta je više, uprava odlazi!

Autor: S. R. | 30.05.2014 - 00:08:00h | Komentara: 2

I dok Crvena zvezda proživljava svojih „pet minuta slave“, iz Partizana polako počinje da isplivava prljav veš.

Prvi na udaru: Dragan Đurić

Prvi na udaru: Dragan Đurić | Foto: FoNet

Gubitkom šampionske titule, u Humskoj se nagomilavaju problemi. Sve češće se pominju svađe među igračima, štrajkovi (radna zajednica je od februara bez plata), račun je u blokadi (treći put ove godine)... Preko noći, najtalentovanijim fudbalerima Srbije, željnim afirmacije, sada je „Marakana“ postala atraktivna destinacija.


Ivan Golac, osvedočeni partizanovac, bivši trener crno-belih, smatra da je došao trenutak da se iz fotelja povuku oni najodnovorniji, kako bi se sprečilo dalje urušavanje kluba.

Ivan Golac

Ivan Golac | Foto: A. Stanković


- Gubitkom titule Partizan ostaje bez novca, atmosfere, igrača... Da smo moral i dostojanstvo odavno izgubili, svedoče ljudi koji su i dalje u klubu. Neprihvatljivo mi je kad kažu da ih drugo mesto zadovoljava. To je nedopustivo, u Partizanu i u Zvezdi, svejedno. Gospodo, ako ne možete da ponudite bolje - hvala, doviđenja! Dosta je više, dajte ostavke! Žalosno je što oni misle da su Partizan, a ne gledaju da je, zapravo, taj klub njih stvorio - jasan je Ivan Golac.

Da li će posle svega  ostati u Humskoj:  Škuletić i Vulićević

Da li će posle svega ostati u Humskoj: Škuletić i Vulićević | Foto: FoNet


Poznati stručnjak, dalje, nabraja greške koje su, po njegovom mišljenju, skupo koštale crno-bele u ovoj sezoni.
- Prodavali su igrače, poput Mitrovića i Markovića, prerano. Zaradili bi i više na njihovim transferima da su ih još malo ostavili u klubu. Dovodili su lošije fudbalere od onih koji su već bili u Partizanu. Kog su mladog igrača izbacila? Andriju Živkovića! I koga još?! Pokazali su da su eksperti da unište i ono što je bilo neuništivo.
Prokockali su i tu titulu, koju je teže bilo izgubiti nego je sačuvati kod Zvezdinog zaostatka od pet bodova. Do promena mora da dođe što pre! Znam da će sad skočiti na mene. Samo pričam ono što jeste, a ne ono što bi oni voleli da čuju. I njima je jasno - Partizan će tek upasti u brojne probleme - smatra Golac.
Poslednji komentari
  • миркоПФК Vreme: 30.05.2014 00:48h

    ''полако пичиње да испливава прљав веш..'' хахах, па тај прљав веш је углавном пореклом из зекстре и он је можда до пре пет шест година испливавао полако и контролисано, али од када је почео тренд маргинализације и истеривања правих партизановаца из управе и руководства клуба - почела је и бујица прљавог веша која је из неког чудног разлога до дана данашњег остала непримећена и неважна за новинаре и јавност..!

  • Rade Vreme: 30.05.2014 06:44h

    OVO STO PRICA GOLAC SU GLUPOSTI. ON BI BIO STO POSTO GORI KADA BI BIO U PARTIZANU. NEMA SPONZORA, SIROMASNA DRZAVA, VELIKI TROSKOVI, PARTIZAN CAK JE I U DOBROM STANJU U ODNOSU NA DRUGE SAMPIONE....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP