Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALERI SRBIJE VEČERAS (20.45) IGRAJU SA IRCIMA

Dosta je zezanja, pokažite šta znate!

Autor: P. Milovanović | 05.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dok će većina reprezentacija širom sveta večeras igrati mečeve i pripremati se za Mondijal u Brazilu ovog leta, srpski fudbaleri će u prijateljskom meču u Dablinu (20.45) odmeriti snage sa Irskom.

Reprezentativci  Srbije poručuju da  za njih kvalifikacije  za EVRO 2016  počinju u Dablinu

Reprezentativci Srbije poručuju da za njih kvalifikacije za EVRO 2016 počinju u Dablinu | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Nakon što su izvisili za plasman na SP, „orlovi“ su svesni da su istrošili sve kredite kod navijača, zato i ne čude njihove izjave da kvalifikacije za EVRO 2016 u Francuskoj za Srbiju počinju već večeras na stadionu „Aviva“.


Jamajka i Panama pre Brazila


Nakon utakmice sa Irskom, „orlove“ očekuje prijateljski meč sa reprezentacijom Jamajke 26. maja u Nju Džersiju. Meč bi trebalo da bude odigran u Areni „Red Bul“. Posle toga, Srbija će na turneji po SAD odigrati još jedan kontrolni meč, a rival će nam u Čikagu biti nacionalni tim Paname. Susret sa domaćinom ovogodišnjeg SP - Brazilom na programu je 6. juna u Sao Paulu.

- Za nas, meč u Dablinu ima sva obeležja i značenja takmičarskog. Moramo da imamo takav pristup obavezama, sve do početka kvalifikacija. Spremni smo za utakmicu protiv odličnih Iraca. Domaćini najavljuju veliki broj navijača na tribinana, dakle svi uslovi su tu za meč koji će našoj reprezentaciji značiti bar korak napred - izjavio je v. d. selektora Ljubinko Drulović.

Mihajlović je otišao, Ljajić se vratio, tu su još iskusni Ivanović i Kolarov, Matić blista u Čelsiju, Marković u Benfici, što potvrđuje da je pred ovim timom blistava budućnost. Samo još da naši asovi „zaplešu s loptom“ na terenu, onako kako to čine u svojim klubovima, i nema dileme da će stvari vrlo brzo doći na svoje mesto.

- Nije fraza, mi zaista naše kvalifikacije počinjemo upravo u Dablinu. To je jedna od pet utakmica koje su nam preostale do mečeva za bodove. Poznato je da više nemamo ni najmanje pravo na grešku niti izgovor bilo kog tipa. Plasman u Francusku je naša obaveza - postavio je kapiten Branislav Ivanović jasan cilj sebi i drugovima.
Sa njim se složio i Aleksandar Kolarov.

- U poslednja dva kvalifikaciona ciklusa nismo ostvarili rezultat koji smo svi želeli. U ovom trenutku, nalazimo se u prednosti, jer je ekipa i kroz neuspehe stekla potrebno iskustvo. Ako smo inteligentni, greške više nećemo praviti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP