Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAĐ, NOVI DIREKTOR CRNO-BELIH, PORUČUJE:

Doveo bih i igrača iz Zvezde!

Autor: Ekipa Alo! | 01.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Dočekao je i Albert Nađ da posle godinu i po svojevrsnog smucanja po Humskoj bez prave funkcije, a posle odlaska Ljubiše Tumbakovića u Kinu, sedne u fotelju sportskog direktora srpskog šampiona.

Na novom poslu:  Albert Nađ

Na novom poslu: Albert Nađ | Foto: Aleksandar Koković

Odmah na startu nekadašnjeg vezistu crno-belih očekuje ozbiljan posao, angažovanje pojačanja za kvalifikacije u Ligu šampiona. Ipak, zanimljivo je, a to je i Nađ juče sam istakao, da kao pojačanja u obzir dolaze svi igrači koji kvalitetom to zaslužuju, pa čak i pojedini fudbaleri Zvezde!


- Zašto da ne dovedemo pojačanja iz redova našeg večitog rivala? Ukoliko je u pitanju fudbaler koji ima kvalitet, ne vidim nijedan razlog zašto to ne bih uradio, ako je to igrač koji može da podigne igru, jer je samo uspeh Partizana bitan - istakao je Albert Nađ.

Biće još Stojkovića  u Humskoj...

Biće još Stojkovića u Humskoj... | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Novi šef sportskog sektora Partizana istakao je da i u Srbiji ima igrača koji su interesantni Partizanu i da će se uskoro posvetiti jačanju tima, koji za cilj ima osvajanje sedme uzastopne titule šampiona Srbije i iskorak u Evropi.

- Nisam baš najbolje pratio u poslednje vreme jer sam bio zauzet obavezama u Teleoptiku, ali ima nekoliko igrača koji su nam inetresantni. Nemam ništa protiv povratka naših bivših igrača iz inostranstva, imali smo dobro iskustvo 2010. godine sa Lolom Smiljanićem, Ilijevim i Bojom - podsetio je Nađ.

Sa „Marakane“  u komšiluk bez  blama: Kleo

Sa „Marakane“ u komšiluk bez blama: Kleo | Foto: Marko Metlaš


Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je dodao da se ne plaši izazova i da će na funkciji sportskog direktora biti isti kao svojevremeno na terenu - borben i beskompromisan.

- Uvek ću ceniti rivala, ali na bojnom polju učiniću sve da ga pobedim. Ono što ću najviše tražiti od igrača je disciplina jer je to osnova svega. Igrači moraju da shvate da je čast nositi crno-beli dres, a ne kao neki, da ga shvate kao prolaznu stanicu. Na svakom treningu želim da vidim maksimalno zalaganje i to mora da se ispoštuje - kaže Nađ.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP