Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EVRO 2016

DOVIĐENJA FRANCUSKA: Srbija - Danska 1:3!

Autor: S. V. | 14.11.2014 - 19:35:00h | Komentara: 4

Bruka i sramota! Ne fudbalera koji nose dres Srbije, iako se pojedincima i te kako ima šta zameriti, već selektora Dika Advokata koji pojma nema gde je došao, koga trenira i s kim igra. Srbija je propustila poslednji voz za Francusku, deklasirana je na domaćem terenu od Danske (1:3) i uprkos činjenici da matematički nije sve izgubljeno, s ovakvom igrom “orlovima” nije mesto na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

fudbal

Trenutak kada Tošić postiže pogodak / Foto: A. Dimitrijević

Koliko su fudbaleri Srbije bili loši, možda najbolje svedoči činjenica da nam je dva gola dao čovek (Niklas Bendtner) s kojim se već godinama ljudi sprdaju na internetu zbog njegovih spektakularnih promašaja i najblaže rečeno nesportskog života.

KRAJ

2. POLUVREME

82' - GOOOL! Debakl Srbije! Sramotna reakcija kompletne odbrane koja nije ni pomislila da reaguje u trenutku kada Bendtner prima na grusi i šalje loptu u mrežu.

79' - Kuzmanović je šutirao sa 17 metara ali nije bio precizan.

74' - Danci rade šta hoće i više nema ko da ih zaustavi. Ređaju se šanse i pravo je čudo što imaju samo jedan gol prednosti.

65' - Danko Lazović je pogodio prečku sa nekoliko metara, a u nastavku akcije i Danci pogađaju okvir gola.

62' - GOOOL! Potpuni preokret u samo dva minuta. Kjer je bio usamljen na drugoj stativi posle centaršuta sa leve strane, a defanzivac Danske rutinski pogađa mrežu.

60' - GOOOL! Kontranapad Danske poveo je Eriksen, prvotimac Toternhema je šutirao, Stojković kratko odbio do Bendtnera koji loptu šalje u nebranjenu mrežu. Zasluženo izjednačenje Danaca.

57' - Gol Danske visi u vazduhu. Bendtner je pokušao glavom ali je bio neprecizan.

49' - Imali smo mnogo sreće. Eriksen je uhvatio Stojkovića na "krivoj nozi", ali je njegov udarac završio "na stativi". Danci ozbiljno prete još od sredine prvog dela igre.

1. POLUVREME

28' - Najbolja akcija Danaca, srećom, nije krunisana pogotkom. Vibe se našao u odličnoj prilici, ali je njegov udarac krajnjim naporom odbranio Stojković.

18' - Prvu priliku za gol Danci nisu isoristili. Niklas Bendtner je očajno šutirao iz izgledne pozicije.

14'- Selektor Dik Advokat aktivno učestvuje u utakmici. Tako je imao svašta da zameri Nemanji Gudelju, pre svega zbog defanzivnih zadataka, i obratio mu se na holandskom jeziku, a nije nemoguće i da je pala po koja psovka iskusnog trenera.

fudbal

Dušan Tadić (Srbija) / Foto: A. Dimitrijević

8' - Umalo novi gol za Srbiju. Danko Lazović je atraktivnim udarcem preko glave pokušao, ali je Šmajhel odlično odbranio, da bi Zoran Tošić u nastavku akcije šutirao pored gola.

4' - GOOOL! Zoran Tošić donosi vođstvo Srbiji posle dobre akcije po levoj strani i smirene reakcije krila moskovskog CSKA.

STARTNE POSTAVE
SRBIJA:
Stojković, Ivanović, Mitrović, Biševac, D. Tošić, Gudelj (od 66. A. Mitrović), Matić, Z. Tošić, Đuričić (od 46. Kuzmanović), Tadić (od 70. L. Marković), Lazović.
DANSKA: Šmajhel, Ankersen (od 70. Jakobsen), Kjer, Bjeland, Boilsen, Kvist, Kalenberg (Verc), Eriksen, Vibe, Kron-Deli, Bendtner (od 88. Pulsen).

Poslednji komentari
  • ZORAN Vreme: 14.11.2014 23:05h

    ne bi nijedan od ovih fudbalera igao u moju reprezentaciju !! uzmite mene anonimnog za trenera pa cete videti kako se prave rezultati u fudbalu!! moral je najveca snaga i samo se tako moze igrati fudbal, sa zeljom i snogom,,a oni nemaju snage za 30 min aktivnog nazovi igranja

  • ljubo Vreme: 14.11.2014 23:44h

    Ljubinko, dragi prijatelju, sada shvatas da ima drugih mnogo boljih trenera od tebe. Da si ti postao selektor bili bismo mozda i prvaci Evrope - ovako sluzicemo za zajebavanje nekim Albanijama, Kazahstanovima...

  • ćela Vreme: 15.11.2014 06:52h

    Znam da je C. Zvezda "umešala" svoje prste, a da je Terzić kriv za golove koje smp primili aaaaaaaa !!!! Samo da je Kokeza bolje reagovao, mi bi dal još neki i gol. Idite svi veliki stručnjaci(Tole, Laković, Sava Milošević ........), vi ste rak rana našeg sporta, vi ste grobari -ne samo klubski.

  • pune tribine Vreme: 15.11.2014 08:43h

    Pa sad nek se neko pita sto reprezentacija igra pred praznim tribinama,dodju igraci vide se sa svojima u trosku FSS malo sec relaksiraju na stadionu JNA pa nazad na klupske obaveze,a sve to niko negleda niko ne zvizdi i naziva pogrdnim imenima.Toeta da nema treba ga izmisliti.Tole dozivotno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP