Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODUSTAO OD PETOMINUTNOG KAŠNJENJA

Dragan Džajić: Kasnićemo šest minuta!

Autor: FoNet | 23.08.2013 - 21:25:00h | Komentara: 3

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić pozvao je danas sve klubove Super lige da u utakmicama koje su na programju u subotu i nedelju na teren izađu sa šest minuta zakašnjenja, u znak protesta protiv stanja u srpskom fudbalu i kao podrška zahtevima za smenu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Džajić je zahvalio svim klubovima, fubalskim sudijama, gledaocima i javnosti koji su podržali akciju ”Pet minuta za spas srpskog fudbala” i istakao da poruku da su srpskom fudbalu neophodne promene nije razumeo samo onaj zbog kojeg se naš sport nalazi u situaciji u kojoj je danas – predsednik FSS Karadžić.

Dragan Dzajic

Dragan Džajić | Foto: www.crvenazvezdafk.com

 Karadžić nije ni pokušao da, zajedno sa svima koji su nezadovoljni, pronađe rešenje koje je u interesu fudbala, istakao je Džajić i dodao da je time samo potvrdio da mu nije mesto u fudbalu, da je najveći krivac za krizu u kojoj se nalazimo i da mu je fotelja važnija od budućnosti fudbala.
Način na koji je Karadžić napao potpredsednike Crvene zvezde još jednom nas je učvrstio u ideji da čoveku koji je najveći problem srpskog fudbala što pre vidimo leđa, navodi Džajić.
Predsednik Zvezde je apelovao na fudbalske sudije da odbiju da sprovedu naređenje FSS, odnosno Sudijske komisije, o dodeljivanju žutog kartona kapitenu ekipe koji ne izvede svoj tim na teren u vreme koje je predviđeno za odigravanje utakmice.
To nije u skladu sa fudbalskim propisima, ni domaćim, ni međunarodnim, i predstavlja pokušaj da se zastraše sudije i klubovi, zbog čega će naredbodavci, pre ili kasnije, odgovarati, navodi se u izjavi Džajića.
On je pozvao FSS da ne obmanjuje javnost tvrdnjama da će takmičenje biti neregularno zbog toga što sve utakmice ne počinju u isto vreme i ustvrdio da je ono neregularno zbog nameštenih utakmica, sudijskog protežiranja pojedinih klubova i uticaja rukovodstva FSS na takmičenje, iza čega stoji Karadžić.
Poslednji komentari
  • bumbar sever Vreme: 23.08.2013 21:39h

    Saopstenje je napisao Covic,a procitao marioneta Dzajic... Zvezda je dotakla dno

  • jox Vreme: 24.08.2013 00:34h

    Karzdzic je za zatvor,isto kao i Dzaja i Covic i njihovi drugari iz protivnickog tabora Zecevic i Bjekovic a i Terzic.Da se fudbal lepo ocisti od bitangi,svi su nevini u lakat.Ni po babu ni po stichevima !!!

  • alek Vreme: 24.08.2013 08:57h

    Kad nam Abolirani nesto kaze ja sam odmah uz Toleta.fkCZ je ZLO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP