Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SLABA IZLAZNOST PRVOG DANA IZBORA U CRVENOJ ZVEZDI

Dragan Džajić neće da glasa!

Autor: G. A. | 18.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 1

Crvena zvezda će 22. decembra dobiti novog predsednika - Dragana Džajića! Izlaznost prvog dana izbora na “Marakani” bila je slaba, a u klubu danas očekuju veći broj glasača.

Izbori za novog predsenika Crvene zvezde

Izbori za novog predsenika Crvene zvezde

Novom-starom predsedniku bio je potreban samo jedan glas za pobedu, a videćemo da li će ih dobiti više nego Vladan Lukić na minulim izborima. Džajić inače nije glasao.


- Crvena zvezda će dobiti novog-starog predsednika, s kojim je klub beležio sjajne rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni - izjavio je Nebojša Čović, koji je među prvima ubacio svoj glasački listić u izbornu kutiju.
Ne-ma sumnje da je Čović, član radne grupe zadužen za finansije, zaokružio broj jedan ispred imena i prezimena jedinog kandidata.
- Ovo je novi početak Crvene zvezde, u smislu nešto drugačije koncepcije rada, koji treba da bude glavna osovina celog Sportskog društva - naglasio je on.

Dragan Džajić

Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pantović ostaje gensek


Dragan Džajić, novi-stari predsednik Crvene zvezde, posle skupštine će izabrati svoje prve saradnike. Potpredsednici kluba biće Nebojša Čović i Branko Radujko. Sportski direktor će biti Zoran Stojadinović, dok će generalni sekretar ostati Stefan Pantović (samo bez prefiksa v. d.).

Čović će, kako sada stvari stoje, biti imenovan za potpredsednika Crvene zvezde posle promocije Dragana Džajića na skupštini 22. decembra.


- Mnogo toga treba da uradimo pre nove godine. Kada se izabere predsednik, sledi održavanje skupštine, onda se bira Upravni odbor, a potom ćemo na toj skupštini, verujem već i na prvoj sednici Upravnog odbora, imati koncepciju za sve ono što treba da se radi u 2013. godini - izbegao je Čović da priča o sebi u ulozi potpredsednika kluba.

Nebojša Čović

Nebojša Čović


Nebojša Čović će i u 2013. godini biti zadužen za finansije u Crvenoj zvezdi, a na pitanje da li mu je žao što je Džajić bio jedini kandidat, odgovorio je:
- Niko nikome nije branio da se prijavi, s tim što sam ja i onda rekao da je to egzibicionizam. Dakle, Dragana Džajića hoće navijači, hoće ga crveno-bela javnost, prema tome, sve je jasno.

Osim Čovića, u ranim jutarnjim satima na “Marakani” su glasali još Petar Škundrić, Branko Radujko, Jovan Šurbatović, Ivan Todorov...
Poslednji komentari
  • ZIKA PAUK Vreme: 18.12.2012 16:59h

    Novom-starom predsedniku bio je potreban samo jedan glas za pobedu, pametnom dosta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP