Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN OSLABLJEN OTPUTOVAO NA MEGDAN ASTERAS TRIPOLISU

Drinčić muči Partizan!

Autor: M. R. | 02.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Partizan je put Grčke, na meč drugog kola Lige Evrope sa Asterasom krenuo bez Nikole Drinčića. Sjajni vezista nije uspeo da se oporavi od neugodne povrede leđa, pa Marko Nikolić neće moći da računa na jednog od najboljih igrača ekipe iz Humske.

Nikola  Drinčić

Nikola Drinčić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Činjenica da je van tima i Darko Brašanac, dodatno otežava posao crno-belima. Bez ove dve “radilice”, vicešampion Srbije imaće veliku rupu u manevru. Slovenac Branko Ilić se protiv Totenhema odlično snašao na mestu zadenjeg veznog, ali je i on u prethodnih nekoliko dana imao problem sa virusom, pa je veliko pitanje koliko će biti spreman za meč u Tripoliju.

Liga Evrope


Asteras 1
Bešiktaš 1
Partizan 1
Totenhem 1

Parovi 2. kola:
Asteras - Partizan (danas 21.05)
Totenhem - Bešiktaš (danas 21.05)

Partizan će imati problema i u napadu, suspenzija raspucanog Petra Škuletića je još uvek na snazi. Dobra vest za navijače crno-belih je da se Vladimir Volkov, potpuno oporavljen, našao u avionu za Grčku.

Lazar Ćirković je protiv londonskog premijerligaša, na svom debiju za crno-bele, pružio sjajnu partiju, mladi šoper će i protiv Asterasa zauzeti mesto u startnih 11.

- Očekuje nas kvalitetan protivnik, u Asterasu dominiraju odlični interancionalci iz Argentine. Analizirali smo ih u prethodnih nekoliko dana, svesni smo da najveća opasnost preti iz veznog reda. Idemo tamo da se nadigravamo, pa šta bude - ističe mladi štoper crno-belih, Lazar Ćirković.
Utakmica između vicešampiona Srbije i grčkog predstavnika u Ligi Evrope na programu je danas od 21.05. Partizan je u prvom kolu remizirao sa Totenhemom, dok je Asteras “otkinuo” bod Bešiktašu.

Zisopulos: Ne plašimo se Partizana


Najbolji igrač Asterasa, Grigos Zisopulos, poštuje kvalitet Partizana, ali pre svega veruje u svoju ekipu.
- Biće to posebna utakmica, prvi put u istoriji igramo evropski duel na našem stadionu. To je za nas posebno iskustvo. Partizan je veliki tim sa ogromnom istorijom. Kao i svi ostali u grupi, i crno-beli žele da naprave nešto u Evropi. Imaju Srbi dobru ekipu, očekujem utakmicu sa dosta uzbuđenja. Poštujemo sve, ali ne strahujemo ni od koga - konstatovao je Zisopulos.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP