Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MARKU NIKOLIĆU ODBROJANI DANI U HUMSKOJ

Drulović stiže na klupu Partizana!

Autor: D. Ostojić | 12.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Više ništa i niko ne može da sačuva Marka Nikolića na klupi Partizana!

Posao u  Humskoj biće  mu prava prilika  da ubedi čelnike FSS-a da su  pogrešili: Ljubinko Drulović

Posao u Humskoj biće mu prava prilika da ubedi čelnike FSS-a da su pogrešili: Ljubinko Drulović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čelnici crno-belih su u završnim pregovorima sa Ljubinkom Drulovićem, doskorašnjim vršiocem dužnosti selektora Srbije, šampionom Evrope, koji je sa omladinskom selekcijom 2013. osvojio zlato na šampionatu u Litvaniji.

Bejković najavio smenu:

Nikolić nije trener za Partizan!

Da su Marku Nikoliću dani skoro odbrojani u Humskoj, jasno je bilo i nakon eliminacije od Ludogoreca, kada se oglasio i nekadašnji direktor crno-belih Nenad Bjeković. Iskusni funkcioner je indirektno najavio njegovu smenu.
- Nemam ništa protiv Marka Nikolića, ali nije to trener za Partizan - kratko i jasno je poručio Bjeković.

Na sve to, Drulovićev glavni adut je i taj što je igrao u Partizanu (u sezoni 2003/2004) i što je trenutno slobodan agent, tako da bi odmah mogao da preuzme kormilo srpskog vicešampiona i proba da povrati igračima samopouzdanje, opasno poljuljano posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nije tajna da u Humskoj nisu zadovoljni dosadašnjim učinkom Marka Nikolića. To nezadovoljstvo je uvećano posle nedeljnog gostovanja na Vračaru, kada su crno-beli u samom finišu, sa igračem više, jedva prestigli prednost Voždovca i slavili sa 3:1.
Uprkos tom trijumfu, teško da će 35-godišnji stručnjak narednih dana zadržati posao, posebno što je izgubio i podršku i struje unutar rukovodstva crno-belih koja je posle eliminacije od Ludogoreca znatno ojačala i koja je već najurila jednog krivca za debakl, defanzivca Branislava Trajkovića.

Realan:  Nenad Bjeković

Realan: Nenad Bjeković | Foto: Emil Čonkić


Ta struja je potpuno skrajnula u stranu čak i predsednika Dragana Đurića, koji se više ni za šta ne pita u klubu, pa će vrlo lako, možda već i pre prvog meča sa Nefčijem u plej-ofu za Ligu Evrope (sledećeg četvrtka), izvšiti promenu na kormilu i angažovati Ljubinka Drulovića.

Njegovo  vreme u  Parizanu  je odavno  isteklo:  Marko  Nikolić

Njegovo vreme u Parizanu je odavno isteklo: Marko Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Drulović je, s druge strane, posle odluke FSS-a da mu ne poveri mandat i kormilo „orlova“ u kvalifikacijama za EVRO 2016. u Francuskoj, odustao od odlaska u Ganu, jer je svestan da bi tamo bio daleko od ovdašnjih fudbalskih zbivanja, pa i od klupe seniorske reprezentacije Srbije, koja mu je glavni cilj u nastavku karijere. Zato će 45-godišnji Užičanin radije odmah prihvatiti poziv rukovodstva Partizana, jer bi predvodeći crno-bele mogao još više da napreduje i usavrši se kao stručnjak.

ĐURIĆ: Nema govora o smeni Nikolića!

- Smene o priči Nikolića ne želim da komentarišem - poručio je prvi čovek crno-belih.

On neće više gazdovati  Partizanom: Dragan  Đurić

Dragan Đurić | Foto: Oliver Bunić

Situacija u fudbalskom klubu Partizan, veoma je turbulentna. Igrači i zaposleni u klubu već duže vreme nisu primili plate, niti znaju kada će, navijači traže vanrednu Skupštinu kluba, a i ostanak Marka Nikolića na klupi crno-belih je pod velikim je znakom pitanja.

Pisali smo već o tome da jedna struja u upravi kluba iz Humske zagovara odlazak mladog stručnjaka i dolazak Ljubinka Drulovića, ali je predsednik Partizana u razgovoru za “Kurir”, Dragan Đurić to demantovao i rekao da se ne obazire na skandiranje navijača.


- Ekipa je protiv Voždovca stvarala šanse i samo je nedostajao gol, što se na kraju i desilo ali navikao sam da posle evropskih utakmica dođe do pražnjenja. Ne bih komentarisao priče o smeni trenera Nikolića. Najvažnije je sada da smo pobedili Voždovac i da prođemo Nefči. Neću da komentarišem skandiranje navijača protiv Nikolića. Pa toga je uvek bilo i biće u Partizanu. Ne mogu svi da imaju isto mišljenje – rekao je Đurić i osvrnuo se na eventualan odlazak Andrije Živkovića, odnosno novi dolazak nekog igrača u Partizan:


- Nismo prodali ni Andriju Živkovića, ni Danila Pantića. Nismo nameravali da ih prodamo i niko se nije javio da ih angažuje. Što se tiče pojačanje, ja se prvo nadam da će Danko Lazović ostati, jer je on dete Partizana. Uskoro ćemo da ozvaničimo saradnju sa jednim defanzivcem, a u potrazi smo i za jednim polušpicem – zaključio je predsednik crno-belih.

Poslednji komentari
  • Valjevac Vreme: 12.08.2014 16:19h

    Nema tu sta vise da se dioda osim da Nikolic nije trener kalibra koji je potreban Partizanu. Posle gorkih iskustava prethodnih godina a znajuci kolko novca donosi kvalifikacija u ligu sampiona, moralo se uciniti sve da se prodje Ludogorec. Ispasce da su oni jaci od Seltika,NJukastla, West Bromvica itd. Zato je potreban hitan rez Dovesti Drulovica i stvoriti staru prepoznatljivu igru sa dosta golova kao u vreme Golca ili Jusufija kada smo davali 4-5 golova po utakmici. Ovako plasi me da ne prodjemo slicno i protiv Nefcija, jer za nas je svaki protivnik tezak kad ne mozemo da damo gol u gostima.

  • Danilo Vreme: 13.08.2014 07:35h

    Ma svi smo znali da nema kvalitet za PFC, nego smo se nadali nekim pojačanjima. Mislim da ni Drulović nema ajde kažem iskustva za PFC, ali možda vredi pokušati. Što se tiče Bjekovića, pa nisam bio oduševljen onim višegodišnjim smenjivanjem njega i Zečevića jer su oni gospoda i stručnjaci za ovu garnituru.

  • Nemke Vreme: 13.08.2014 08:58h

    Kada kaze Dragan da ne ide znaci da je otisao!

  • ljuba Vreme: 13.08.2014 09:21h

    Pre sam za promenu dela uprave i kompromitovanog predsednika kluba jer nisu stanju da obezbede finansijska sredstva za normalan rad kluba.

  • Sasa-Sabac Vreme: 13.08.2014 15:40h

    Treba POD HITNO da ode cela uprava i naravno Nikolic sa njima a, ja sam pre da se vrati Djukic za trenera a znajuci da on nece prihvatiti dok se stvari ne promene iz korena onda bi moglo da se proba sa Drulovicem...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP