Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DEFANZIVAC VALJADOLIDA POSLE ISTORIJSKE POBEDE NAD BARSELONOM:

Dugujem milion večera zbog gomile oborenih tiketa!

Autor: P. Milovanović | 10.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Valjadolid našeg Antonija Rukavine i Stefana Mitrovića, koji se grčevito bori za opstanak u španskoj Primeri, priredio je senzaciju, pobedivši aktuelnog šampiona Barselonu sa 1:0.

Rukavina je  uštopovao  Nejmara

Rukavina je uštopovao Nejmara

Dan posle istorijskog trijumfa, Rukavina je u intervjuu za „Alo!“ priznao da niko u klubu nije ni sanjao da će Mesi i ekipa pasti pred njima, kao i da mu je iz Srbije stigla gomila SMS-ova u kojima pljušte čestitke, ali i još nešto...
- Znam da smo oborili milion tiketa. Narod u Srbiji voli da se kladi, veliki broj prijatelja mi je posle meča poslao SMS-ove u kojima mi čestitaju na pobedi, ali se žale da im dugujem večeru jer im je pao tiket - uz smeh će Rukavina na početku razgovora.


Pred Srbijom je blistava budućnost!

Kada je reprezentacija u pitanju, Rukavina ne krije da ima velika očekivanja. Baš kao i ostali „orlovi“, desni bek poručuje da je plasman na EVRO 2016 obaveza.
- Imamo stvarno dobru generaciju, iskusne igrače, plus dobre klince, koji igraju u najvećim evropskim klubovima. U narednih pet, šest godina sledi blistav period za Srbiju. Obaveza je da posle dva vezana neuspeha odemo na Evropsko prvenstvo.

- Kakav je osećaj kada padne velika Barselona?
- Fenomenalan, šta drugo da kažem. Pobeda će mi ostati u sećanju za ceo život. Na klupskom planu to mi je najveća pobeda, naravno, tu je i naš večiti derbi. Posle meča nisam bio svestan šta smo uradili, tek danas sam shvatio kakav smo podvig napravili.

- Stavio si Nejmara i Pedra u „džep“, dok su tvoji saigrači Mesija učinili nevidljivim na terenu... Komentar?
- Ne volim da pričam o tome kako sam igrao, to ostavljam trenerima. Kod igre protiv takvih majstora fudbala ne možeš da se osloniš na igru „jedan na jedan“. Tri boda su došla iz timske igre. Udvajali smo, po dogovoru, Mesija i Nejmara, isplatilo se. Da je Barselona povela, sve bi bilo drugačije, mogla bi da bude i katastrofa... Barselona za dva minuta može da okrene rezultat, zato smo bili koncentrisani do kraja.

- Borite se za opstanak, trenutno ste prvi iznad crte. Osim vas, najviše su profitirali madridski velikani Real i Atletiko...
- Učinili smo Realu veliku uslugu. Ipak, pitanje o šampionu rešavaće se za dve nedelje u „El Klasiku“. Ako Real pobedi, sve je gotovo, u suprotnom sve ostaje otvoreno. Što se nas tiče, borićemo se do kraja za opstanak.

Stefan Mitrović

Stefan Mitrović


- Kako ste u klubu proslavili najveći trijumf? Da li ste „zaginuli“ do sitnih sati u nekom od noćnih klubova?
- Ma kakvi. Pobedu sam proslavio sa suprugom Draganom i sinom Andrejem (3) u restoranu klupskog saigrača. Društvo su nam pravili Stefan i njegova supruga. Super smo se proveli - zaključio je Rukavina.

Paziću da Mitrović opet ne ide rukom na staklo!


Stefan Mitrović je posle rušenja Barselone imao nalet emocija, pa je u nameri da proslavi zaradio posekotinu na ruci, razbivši staklo na putu do svlačionice. To je odmah bila udarna vest na sportskim portalima u Španiji i Srbiji, a Toni na tu temu kaže:
- Kada se završila utakmica, vladala je neviđena euforija. Stefan je imao previše energije i morao je negde da je izbaci. Mislio je da udara u plastiku, nije znao da je staklo... Dobro je prošao. Kao stariji, potrudiću se da idući put ne ponovi tako nešto - smeje se Rukavina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP