Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRPSKI STRUČNJAK NASTAVIO DA „BOCKA” NAJBOLJEG FUDBALERA SVETA

ĐUKIĆ: Ronaldo je arogantni prepotenko!

Autor: M. Zdravković | 30.01.2015 - 13:30:00h | Komentara: 0

Miroslav Đukić, trener Kordobe, kritikovao je Portugalca Kristijana Ronalda, najboljeg fudbalera današnjice, koga je javno nazvao arogantnim naduvenkom! Podsetimo, napadač Reala iz Madrida isključen je u prošlom kolu nakon što je bez ikakvog razloga prvo udario rukom, a zatim i šutnuo Edimara, prvotimca tima koji predvodi nekadašnji selektor Srbije.

Dobio samo dve  utakmice zbog  udaranja protivničkog  fudbalera:  Kristijano Ronaldo

Dobio samo dve utakmice zbog udaranja protivničkog fudbalera: Kristijano Ronaldo | Foto: Profimedia

- Potez Ronalda je bio ružan i arogantan. To je potez očajnika. Ovakvi prepotentni ispadi sigurno ne priliče najboljim fudbalerima današnjice, posebno ne igračima renomea kao što su Kristijano Ronaldo i Leo Mesi. Dobro smo ga pokrivali, moji igrači mu nisu dali da mrdne tokom celog meča. Nije se snašao na našem vatrenom terenu, što je kod njega proizvelo nervozu, zatim i isključenje - istakao je Miroslav Đukić.

Bez dlake na jeziku:  Miroslav Đukić

Bez dlake na jeziku: Miroslav Đukić | Foto: Profimedia

 
Srpski trener je nastavio da kritikuje Portugalca.
- Kada sam bio mali, sanjao sam da igram utakmice protiv Reala iz Madrida i kako sam odrastao, tako je i moja ambicija da ih pobedim bila sve veća. Ipak, nije mi jasno da onaj ko je sa druge strane ne može da istrpi situaciju u kojoj je manji klub jači i bolji. To je nešto na čemu Ronaldo još treba mnogo da radi kako bi mu se ceo svet divio ne samo na fudbalskim veštinama, već i na ljudskim osobinama - poručio je Đukić.

Eto, iako se Kristijano Ronaldo izvinio za nesportski potez i udaranje rivala, poručivši da je psihički rastrojen posle raskida sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, ipak je dobio lekciju od srpskog trenera. Videćemo i šta će mu Portugalac odgovoriti narednih dana, jer je sigurno da se ova priča neće završiti na izjavi Miroslava Đukića.

| Foto: Profimedia

Portugalac propušta gradski derbi!


Čelnici Primere očigledno ne gledaju na incident Kristijana Ronalda u Kordobi na isti način kao Miroslav Đukić, pa su ga kaznili sa samo dve utakmice suspenzije u španskom prvenstvu. Portugalac neće predvoditi Madriđane na utakmici protiv Real Sosijedada ovog vikenda, ali ni u velikom gradskom derbiju protiv Atletika sledeće nedelje, što bi moglo da ugrozi ambicije kraljevskog kluba u šampionskoj trci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP