Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BIO JE OTPISAN, ALI MOŽDA OSTANE PREDSEDNIK

Đuri se, ipak, ne ide iz Partizana

Autor: D. O. | 09.11.2014 - 00:02:00h | Komentara: 2

Otkako je 2. novembra Upravni odbor FK Partizan saopštio da će izborna sednica Skupštine kluba biti održana u drugoj polovini decembra, krenule su i kuloarske priče da su dani odbrojani Draganu Đuriću, aktuelnom predsedniku tima iz Humske.

Izborna sednica  Skupštine FK Partizan biće održana  u decembru

Izborna sednica Skupštine FK Partizan biće održana u decembru | Foto: Marko Metlaš

Istini za volju, i on je u nekoliko navrata sam izjavio da neće više žariti i paliti crno-belom stranom Topčiderskog brda, iako je za vreme njegove vladavine Partizan pet puta bio šampion. Činilo se da je pritisak van sporta bio jači od njega i da se zbog toga povlači, ali u razgovoru za “Alo!” Đurić je indirektno najavio mogući veliki obrt.


- Neću da vam kažem da li ću se kandidovati ili ne za funkciju predsednika Partizana. Kad počne izborna procedura, biće vam mnoge stvari jasnije. U Partizanu se uvek poštovao red, pa će tako biti i sada. Sačekajte još malo - rekao nam je Đurić na početku razgovora i tako ipak ostavio otvorenu mogućnost da i dalje bude alfa i omega crno-belih.

Kada smo krenuli da ga pitamo kako misli da reši finansijske probleme ukoliko dobije i treći mandat, prekinuo nas je:

Navijači

Navijači | Foto: A. Dimitrijević

- U kakvom je to Partizan problemu? Koji dugovi?! Ti milioni dinara koji se pominju za porez nisu neka velika suma koja bi trebalo da predstavlja problem za Partizan. A što se tiče kašnjenja plata igračima - cela država je u problemu, svima kasne plate. U Partizanu je možda i bolje nego kod ostalih!
Đurić ne krije da bi, ako ostane predsednik, voleo da se UO priključi više bivših igrača.


- Uvek sam govorio da su vrata u Humskoj otvorena za sve partizanovce koji hoće da pomognu. Ostao ja predsednik ili ne, svima mora da bude jasno - Partizan je iznad svih nas. Ako ga iskreno volimo, moramo da radimo u interesu kluba.

Za kraj smo, još uvek aktuelnog predsednika crno-belih, pitali za komentar o Nenadu Bjekoviću, Ljubiši Tumbakoviću i Miloradu Vučeliću, koji se pominju kao novi predsednici Partizana.

- Nema potrebe da sada komentarišem bilo koga od njih. O svakom se već dosta toga zna. Ja sam čovek koji poštuje Statut kluba i neću da komentarišem izbore dok ne krene izborna procedura - zaključio je naš sagovornik.

Nisam u sukobu sa navijačima!


Navodno, Đuriću su leđa okrenuli i navijači Partizana sa juga. Postoje nagoveštaji da će već od danas u Subotici da se priključe skandiranjima koja već duže vreme dolaze sa istoka i zapada: “Uprava, napolje”!
- Nije istina da sam u sukobu sa navijačima, imamo više nego korektne odnose. Zna se dobro ko plasira takve informacije i preko kojih medija, ali ja nemam nameru da se prepucavam sa tim ljudima - u svom stilu će Đurić.

Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 09.11.2014 13:34h

    Đurića je u januaru, Uprava policije za borbu protiv organizovanog kriminala smestila u pritvor na nedelju dana. 2 miliona evra je bila garancija da bi se branio sa slobode. Umesto novca dao je u zalog prodavnicu Zekstre u Knez Mihajlovoj br. 1-3 od preko 300 kvadrata. Kako je moguće da je krajem septembra u toj istoj prodavnici otvorio prodaju španskog brenda garderobe - Shana, zajedno sa Zoranom Stojadinovićem (fudbalskim menadžerom i bivšim sportskim direktorom Crvene Zvezde). Firma "Valor Plus d.o.o.". Znači nemaš da platiš ono što duguješ državi i radnicima, a imaš da otvaraš nove radnje. Dokle je stiglo suđenje Đuriću za privredni kriminal? Obavestite građanstvo. Kada će ovaj prevarant da konačno završi u zatvoru?

  • Zokica Vreme: 09.11.2014 13:36h

    Kako je moguće da je Đurić još uvek na poziciji predsednika državnog kluba, a država ga goni za privredni kriminal i hapsila ga je 2 puta zbog toga? Kako je moguće da Đurić nije u zatvoru kada državi godinama ne plaća porez i duguje nekoliko stotina miliona? Kako je moguće da Đurić nije u zatvoru kada su mu računi firmi Zekstra i Veterinarski zavod Zemun u blokadi po 16 miliona evra zbog dugovanja koja godinam ne izmiruje? Kako je moguće da Đurić nije u zatvoru kada godinama ne uplaćuje doprinose i plate radnicima koji ne mogu da se leče jer bez doprinosa nemaju zdravstvene knjižice? Zašto je Đurić sam pokrenuo stečaj u Veterinarskom zavodu i Zekstri? Zašto je Đurić pre pokretanja stečaja sve lokale Zekstre prebacio na firmu Ziili d.o.o a sve ostalo što je vredelo prebacio na privatna lica?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP