Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Đurić hoće treći mandat, a nema pobedu u Evropi

Autor: M. R. | 10.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Novi šok za navijače Partizana! Ni Vučelić, ni Jovičić, već Dragan Đurić! Bilo je gotovo izvesno da će pristalice crno-belih u decembru konačno videti leđa prvom čoveku kluba, ali... Kako sada stvari stoje Đuri se baš nikako ne ide iz Humske.

Dragan Đurić

Dragan Đurić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

I zaista, kad se pogleda njegov „učinak“, na papiru sve to deluje više nego impresivno. Prosto je nekako logično da čovek koji je klub doveo do čak pet titula šampiona Srbije nastavi da vodi crno-bele. Iz daleka tako deluje, ali šta je zapravo Dragan Đurić uradio za Partizan od početka mandata 2008. godine?


Ekipa iz Humske se plasirala u Ligu šampiona, četiri puta se igrala i Liga Evrope, ali Dragan Đurić kao predsednik nema pobedu u grupnoj fazi evropskog takmičenja!? O evropskom proleću je i iluzorno pričati. Crno-beli se sada zadovoljavaju pukim plasmanom na EVRO scenu.
I ne samo to, postalo je sasvim normalno da Partizan izgubi od prosečnog tima Starog kontinenta. Ipak, koliko god ova činjenica ponižavajuće zvučala, ni ona nije glavni problem za crno-bele. Kasa je potpuno prazna, plate igračima i radnicima u klubu kasne. Takođe, mladi igrači odlaze iz kluba za milionsko obeštećenje, a adekvatnih zamena nema.
Tokom ovih godina postalo je sasvim jasno da je glavna Đurićeva parola: „Prodaj skupo, dovedi besplatno“. Predsednik je više puta apelovao da u Partizan moraju da se vrate bivši igrači, ljudi koji su ostavili trag u crno-belom dresu. Ali kad god bi neko od njih stigao u klub, jako brzo bi spakovao kofere. Stanojević, Krstajić, Petrić, Tomić... Dugačak je spisak “prognanih” iz Humske. Svi odlaze, a predsednik i ekipa ostaju. Posle svega postavlja se pitanje da li Dragan Đurić zaslužuje treći mandat? Decembar je blizu, a navijači Partizana drhte...
Poslednji komentari
  • Aeksandar Vreme: 11.11.2014 14:12h

    Licno ne poznajem devojku ali je vidjam u redtoranu H. Galerije na rucku,vidi se da je posvecena i drugacija DRUGACIJE JE DOBRO,samo sto to danas svuda tesko prolazi nazalost,moj komentar je da gleda sebe i zgrabi priliku ko je zeli neka ide i unovci na vreme svoje vestine i trud

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP