Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROKLETA JE AMERIKA, KINA, RUSIJA...

Đurić: Kad se Tumba vrati iz proklete Kine, vrata će mu biti otvorena!

Autor: S. R. | 23.04.2013 - 14:56:00h | Komentara: 0

Dragan Đurić, predsednik FK Partizan, obratio se javnosti povodom odlaska Ljubiše Tumbakovića sa mesta sportskog direktora kluba.

Gleda samo u svoje dvorište: Dragan Đurić

O Tumbinom zameniku na kraju sezone: Dragan Đurić | Foto: G. Srdanov

Đurić se pred novinarima pojavio zajedno sa članovima upravnog odbora crno-belih, Brankom Ružićem, Miletom Jovičićem i Darkom Gruborom.
Danas je klub morao da donese delikatnu odluku, da omogući Tumbakoviću da ode da radi u Kini. Odluka je bila jednoglasna. Molim sve koji vole Partizan da se ujedinimo i osvojimo šestu tutulu. Nećemo pričati sada o kadrovskim pitanjima. Rešenje ćemo tražiti na kraju sezone. A kad se moj prijatelj Tumba vrati iz te proklete Kine, vrata Partizana su mu širom otvorena”, izjavio je Đurić.
Tumbaković, inače najtrofejniji trener Partizana u istoriji, prihvatio je ponudu kineskog prvoligaša Vuhana i potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone kineske lige s mogućnošću produžetka saradnje na još dve godine.

"Prve dve fantastične ponude, u junu i decembru, sam odbio, a onda je u nedelju na ponedeljak ponovo zazvonio telefon, javili su se ljudi iz uslovno malog kluba i ponudili fantastične uslove. Ako tražim razloge odlaska, onda je to samo u materijalnom momentu. Znam da sam izneverio ljude sa kojima sam fantastično sarađivao, ali ovo sam napravio iz razloga poštovanja svoje familije. Prvo sam razmišljao da li sam sebi mogu da oprostim, a drugo da li će navjači. Između nas je, ipak, dugogodišnji fulid i nadam se da će mi oprostiti, jer smo dovoljno učnili da Partizan može i bez direktora da osvoji titulu", rekao je Tumba na oproštaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP