Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK PARTIZANA IZGUBIO PODRŠKU NAJBLIŽIH SARADNIKA

ĐURIĆ ODLAZI,
niko ga više neće!

Autor: P. Vuković | 09.02.2014 - 09:16:00h | Komentara: 0

Dragan Đurić od ponedeljka više neće biti predsednik Partizana!

Dragan Đurić

Mili moji, kako da vas sada napustim?: Dragan Đurić je osvojio šest uzastopnih titula šampiona Srbije | Foto: A. Dimitrijević

 

Prvi čovek kluba iz Humske, protiv koga se vodi postupak pred Specijalnim sudom, u ponedeljak napušta funkciju
u klubu u kome su mu svi okrenuli leđa

Prvi čovek kluba iz Humske napustiće funkciju, jer je skoro kompletno rukovodstvo za njegov odlazak. Tako će crno-beli dobiti novog predsednika posle više od pet godina, koliko je do sada Đurić proveo na čelu ovog kluba.

Za sutra, u 14 časova, zakazana je sednica Sekretarijata kluba na kojoj će se raspravljati i o poverenju Đuriću. U Humskoj smo juče naišli na zid ćutanja, iz čega se da zaključiti da se za ponedeljak sprema nešto veliko. Đurić je bez podrške već neko vreme, a stvari su se za njega naglo pogoršale, otkako je bio priveden zbog navodnih malverzacija u slučaju privatizacije Veterinarskog zavoda. Ipak, ni po izlasku iz pritvora i plaćenom jemstvu od dva miliona evra, on nije našao za shodno da podnese ostavku, već se vratio u klub kao da se ništa nije dogodilo.

Ratomir Babić i Mile Jovičić

Ratomir Babić i Mile Jovičić, članovi najužeg rukovodstva Partizana, nisu bili juče preterano raspoloženi za priču.

- Ne bih ništa komentarisao na tu temu. Partizan mora da funkcioniše i sa Rašom Babićem i sa Draganom Đurićem, ali i bez njih. Potrebno nam je da unesemo mir u kuću, odradili smo dobar prelazni rok, i to je ono što mene zanima u ovom trenutku i o čemu sam voljan da pričam. Ostalo, ništa - rekao je Babić.

Ni Jovičić nije hteo da potvrdi, a ni demantuje informaciju o Đurićevom odlasku. Međutim, jasno je da će njegov status u klubu biti glavna tema narednog sastanka.

- Ne želim ništa da prejudiciram. Činjenica je da smo za sutra zakazali sednicu Sekretarijata i da će na njoj govoriti i gospodin Đurić. On će se izjasniti, kakve su njegove namere i planovi. Čekamo da čujemo odluku, ali u ovom trenutku ne bih mogao da znam u kojem pravcu će se odvijati sve, da li ostaje, odlazi... - naglasio je Jovičić.

Đurić je, istina, nešto ranije najavio da će otići iz Partizana, ali tek u decembru, kada će biti održana redovna izborna skupština. Sada je na upravnom odboru da odluči da li će se izbori održati pre decembra ili će neko od aktuelnih potpredsednika (Babić, Jovanović, Jovičić) preuzeti ulogu vršioca dužnosti predsednika kluba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP