Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NENAD JESTROVIĆ TVRDI DA JE MITROVIĆ VEĆ PRODAT ZA PET MILIONA EVRA

Đurić se rukovao sa predsednikom Anderlehta!

Autor: Ekipa Alo! | 30.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Partizan je, izgleda, pristao na uslove koje je ponudio Anderleht, pa bi Aleksandar Mitrović, koji se nalazi na EP za omladince u Litvaniji, vrlo brzo trebalo da postane novi član tima iz Brisela.

Nenad Jestrović

Nenad Jestrović | Foto: Marko Metlaš

Ovo je belgijskim medijima potvrdio sam menadžer Nenad Jestrović, koji je otrkio i da je prvi čovek crno-belih Dragan Đurić bio u prestonici Belgije, gde je ugovorio transfer.


- Predsednik Partizana je razgovarao sa Rodžerom van den Stokom (predsednikom Anderlehta). Znam da su se rukovali posle sastanka i to je dobar znak - izjavio je Jestrović.

Belgijski mediji pišu da će prvak te zemlje platiti Partizanu rekordnih pet miliona evra, dva i po odmah, a preostali iznos do 2015. godine.

- Mitrović vredi više. Snažan je, odličan je gol-igrač, u 18. godini već je kalibar jednog Lukakua ili Kompanija, kakvi su oni bili u tom uzrastu. Rođeni je pobednik - tvrdi Jestrović i dodaje, verovatno više reklamerski, da je Anderleht za pet miliona ugrabio napadača za koga pojedini evropski klubovi nude čak 15 miliona evra.
Poslednji komentari
  • Shommy Vreme: 30.07.2013 12:14h

    Joooj !!! Kakvi su ovo manadžeri, transferi !? Đuro daj već jednom ugledaj se na Mamića koji nepoznate klince prodaje za 10-15 miliona evra pa može i da kupi dobrog igrača. Zato Dinamo ponekad i igra u LŠ a onda svi oni više vrede. Prodaćeš ( ili si već prodao ) Mitrovića budzašto i onda Partizan još slabiji bez njega. Markec 7mil , Mitar 5 , znači sledeći ekstra talenat ode za 2-3 mil a klub će se blamirati kao protiv Jermena. Dokle više tako ???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP