Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK FK PARTIZAN OTVORENO ZA ALO!

ĐURIĆ: Tole me je kupio travom!

Autor: D. Ostojić | 24.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Tomislav Karadžić već godinama bez većih problema odoleva svim napadima sa „Marakane“. Poslednji ultimatum crveno-belih da se povuče sa funkcije u roku od 30 dana nije ga previše zabrinuo.

Stari drugari: Tole i Đura

Stari drugari: Tole i Đura | Foto: Goran Srdanov

Da se nešto ipak kuva na našem najvećem stadionu, videlo se i pre dva dana, kada je Dragan Džajić po drugi put u kratkom vremenskom periodu svratio na kaficu i razgovarao sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i vršiocem dužnosti generalnog sekretara Zvezdanom Terzićem. Iako su razgovori i dalje pod velom tajne, nema sumnje da je jedna od tema bila upravo Zvezdin adut: Dragan Džajić umesto Tomislava Karadžića. Spekuliše se da bi Džaju podržali i na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Međutim, to Đurić demantuje.

Nova podloga u Humskoj najkasnije do 2. oktobra

Nova podloga u Humskoj najkasnije do 2. oktobra


- Nikakva podrška, ni za Džaju ni za kralja Petra... Ne znam ko o tome sada priča, kada imamo predsednika Fudbalskog saveza Srbije i izbori nisu ni na pomolu. Kad bude, ako bude trebalo dok sam ja u klubu, odlučivaćemo na sednici Upravnog odbora kome ćemo dati glas. Kod nas je uvek bilo tako otkako sam ja predsednik i biće dok god budem. Nijedan pojedinac, pa ni ja, ne može sam da donosi odluke, pogotovo ne takve prirode - otresito će prvi čovek lidera srpske Superlige.

U međuvremenu se pojavila i informacija da prvi čovek srpskog fudbala sređivanjem trave i svlačionice na stadionu u Humskoj od para Saveza pokušava da kupi glas Partizana na eventualnim predstojećim izborima.
Tim povodom, pozvali smo prvog čoveka crno-belih Dragana Đurića, koji se poprilično iznenadio.

- Da, da... Ja sam poznat kao vrlo potkupljiv čovek. Jeste, istina je da je sa 140.000 evra (20.000 za sređivanje gostujuće svlačionice na stadionu crno-belih i 120.000 za promenu travnate podloge) Tole uspeo da me kupi - ironično nam je rekao šef tima iz Humske 1.

Ekipa za promene: Džaja, Kokeza i Terza

Ekipa za promene: Džaja, Kokeza i Terza

Zvezdin rok Toletu ističe 15. oktobra!


FK Crvena zvezda zvanično i jednoglasno je 15. septembra obavestio javnost da Tomislavu Karadžiću „daje rok“ od mesec dana da se povuče sa predsedničke funkcije u FSS-u. To nije prvi put da sa „Marakane“ pokušavaju da oteraju Toleta, ali im do sada nije uspelo. Kako stvari stoje, šef srpskog fudbala se nije mnogo potresao što mu rok ističe. Očigledno je da veruje da i dalje ima apsolutnu podršku govoto svih regionalnih saveza, saradnika, članova Skupštine FSS-a, pa i Partizana, koji za sada mudro stoji sa strane.

Poslednji komentari
  • Misirac Vreme: 25.09.2014 09:28h

    Pogledajte kako onaj levi drži ruke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP