Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEBOJŠA ČOVIĆ ZA ALO!

Džaba nas tuže!

Autor: D. Ostojić | 11.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 0

Sloboda Point je presavila tabak i tužila Crvenu zvezdu zbog duga od 305.000 evra na ime obeštećenja za transfer Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića iz Užica na “Marakanu”.

Stižu ga greške prethodnih uprava: Nebojša Čović

Stižu ga greške prethodnih uprava: Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš

To je prva tužba otkako je “radna grupa za spas crveno-belih” počela da radi u Ljutice Bogdana. Nebojša Čović, čovek zadužen za finansije u tom telu, iznenađen je odlukom svog prijatelja Dragana Subotića, prvog čoveka Slobode, ali se ipak nada da će se situacija rešiti dogovorom, bez suda.


- Ja sam ranije pričao s njim na tu temu. Znam da Zvezda duguje Slobodi. Kopam i rukama i nogama da vraćamo sve te dugove, ali situacija na “Marakani” nije onakva kakvu zamišljaju naši poverioci i ljudi kojima dugujemo - da su sa radnom grupom stigli i džakovi para. Verujte mi, ja još ne znam kakvo je stvarno stanje. Još se sve proverava. Ako bude u redu, od Nove godine ćemo početi sa rešavanjem dugovanja. U suprotnom - možda ćemo morati da proglasimo bankrot! A ako bankrotiramo i klub ode u stečaj, neće biti dobro ni Slobodi, ni Spartaku, ni nikome drugom kome Zvezda duguje - otvorio je dušu Čović.

Čovek koji pokušava da sredi finansijsko stanje u Ljutice Bogdana još jednom poručuje svom prijatelju iz Užica da sačeka januar.
- I ne samo njemu nego i ljudima iz Spartaka, kojima takođe dugujemo, i mnogim drugim poveriocima. Nekako sada ista sudbina veže naše klubove. Znam ja dobro da Slobodi ili Spartaku 300.000 evra rešava gomilu problema i da se i oni muče, baš kao i Zvezda, ali, verujte mi, ja sam malo iskusniji od njih. To što nas tuže je džabe, mi para nemamo da ih isplatimo. Da imamo, mislite li da bismo čekali tužbu?! - otvoreno će Ćović.

Na kraju, alfa i omega KK Crvena zvezda i sve bitniji funkcioner u fudbalskom klubu veruje da će poverioci poslušati apel privremenih rukovodilaca sa “Marakane”.

Dragan Subotić

Dragan Subotić


- Svesni smo grešaka prethodnih uprava, ali obećavam da ćemo mi, radna grupa, ispuniti svaki dogovor koji postignemo sa poveriocima. Tužbama nas samo guraju u dodatne blokade, a to vodi samo jednom - bankrotu, stečaju. Ponavljam, taj epilog ne bi dobro doneo ni Zvezdi, a ni tim klubovima kojima se duguje. Nadam se da će shvatiti da ne bi trebalo da sipaju benzin na vatru, jer su mnogi klubovi u Srbiji do sada dosta zaradili od Zvezde, hteli to oni da priznaju ili ne - zaključuje Čović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP