Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! OTKRIVA!

Džaja pobedio
i Abramoviča!

Autor: G. Anđelković | 20.12.2012 - 00:06:00h | Komentara: 1

Sveti Nikola se ponovo posrećio Draganu Džajiću! Ovog puta ne stadion u Bariju, već krsna slava, pošto je juče i zvanično postao predsednik našeg najtrofejnijeg kluba.

Džajić izborne rezultate dočekao u Banjaluci

Džajić izborne rezultate dočekao u Banjaluci | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Džajić je dobio čak 98,25 odsto glasova izašlih birača.
- Na izbore je izašlo 1.824 od 7.662 upisanih članova, a Džajić je dobio 1.792 glasova - izjavio je Matija Radojičić, predsednik izborne komisije.

Roman Abramovič

Roman Abramovič

Džajić: Daću sve od sebe da vratim Zvezdu tamo gde je bila


Dragan Džajić nije krio zadovoljstvo zbog zvaničnog povratka u klub sa kojim se osvojio Evropu i svet 1991. godine.
- Hvala svim zvezdašima na podršci i poverenju koje su mi dali. Period koji je pred nama je svima poznat i izuzetno težak. Sa svoje strane nastojaću da sa ljudima koji budu u upravnom odboru da učinim sve da Crvena zvezda krene ka mestu na kojem je decenijama bila. Po završetku zasedanja Skupštine kluba javnost će moći da čuje odgovore na sva ostala pitanja - izjavio je Džajić.

Za razliku od prethodnik izbora, kada je pobedio Vladan Lukić kao jedini kandidat, ovog puta je bilo svega 28 nevažećih listića. Kako „Alo!“ saznaje, među takozvanim „belim listićima“ bio je i jedan glas za Romana Abramovića, prvog čoveka Čelsija, što bi moglo da znači da neko smatra da je privatizacija najbolje rešenje za Crvenu zvezdu.

- Bilo je nekoliko šaljivih komentara, a neko je i dopisao ime i prezime Vladana Lukića, Dragana Stojkovića i Nebojše Čovića. Na jednom listiću je pisalo: „Podrška Džajiću, ali neću glasati jer je zadržao Jankovića na trenerskoj klupi“ - otkrio je našem listu Matija Radojičić.

Dragan Džajić je izborne rezultate saznao u Banjaluci, gde već nekoliko poslednjih godina sa prijateljima dočekuje i slavi Svetog Nikolu. On će svoj predsednički program izložiti na subotnjoj skupštini kluba, kada će predstaviti svoje najbliže saradnike i sastav upravnog odbora. Za sada je sigurno da će potpredsednik Zvezde biti Nebojša Čović, a sportski direktor Zoran Stojadinović.

Vladan Lukić, Dragan Stojković, Nebojša Čović

Vladan Lukić, Dragan Stojković, Nebojša Čović


- Izlaznost na ovim izborima bila je 23,8 odsto. Što se mene tiče, to je zadovoljavajuća izlaznost, budući da je postojao samo jedan kandidat. Za razliku od prošlih izbora, sada se nije glasalo za sastav Skupštine, što je takođe umanjilo izlaznost - zaključio je Radojičić.

Zvezda izvisila za Ninkovića


Miloš Ninković, najavljivano pojačanje koje je pominjano ne samo ove zime, već i u prethodnih nekoliko prelaznih rokova, karijeru će nastaviti u Francuskoj. Veliki zvezdaš i dojučerašnji fudbaler kijevskog Dinama, prema nezvaničnim informacijama, potpisao je ugovor sa tamošnjim klubom Evijanom. Zvezda nije uspela da pobedi u trci sa petnaestoplasiranim klubom u francuskoj ligi, a razlog je logičan - Evijan je u vlasništvu jednog ukrajinskog bogataša.

I to se desilo: Četiri listića ukradena


Izbori u Crvenoj zvezdi su uspeli, iako je u glasačkoj kutiji falilo četiri listića u odnosu na broj potpisanih glasača.
- Bitno je da nije bilo viška glasova, a ta četiri listića su očigledno završila među suvenirima četvorice zvezdaša - uz osmeh je istakao Matija Radojičić.

Poslednji komentari
  • miki Vreme: 23.01.2013 17:46h

    Ma ljudi šta se muva ovde ovaj Čović treba ga izbaciti iz Zvezde i pustiti DŽaju da radi. Ovaj je politikant kao i uvek i samo pravi spletke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP