Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

“PROZIVKA” U ZVEZDI

DŽAJIĆ: Ne stavljajmo igračima nož pod grlo!

Autor: S. R. | 09.01.2013 - 16:43:00h | Komentara: 2

Fudbaleri Zvezde okupili su se u sredu na “Marakani”, kako bi započeli pripreme za prolećni deo sezone.

zvezda2

Mora bolje: Janković, Džajić, Čović i Stojadinović | Foto: Marko Metlaš

Bez obzira na sve probleme, crveno-beli će pokušati da nadoknade šest bodova zaostatka za Partizanom i osvoje šampionsku titulu.
Fudbalere crveno-belih pozdravili su predsednik Dragan Džajić i sportskim direktor Zoran Stojadinović, koji su zajedno sa potpredsednikom Nebojšom Čovićem prisustvovali prozivci.
Džajić je poručio igračima da u drugom delu sezone imaju 15 utakmica i da u svaku moraju da uđu kao da je kvalifikaciona.
- Publika mora da prepozna želju kod njih. Igrači vrlo dobro znaju kako je kada si prvi, drugi ili treći, ali ne možemo da im stavljamo “nož pod grlo” i mislim da su me dobro razumeli. Očekujem bolju Zvezdu na proleće, jer verujem da, pored svih slabosti koje su pokazali na kraju jesenjeg dela, mogu da odigraju bar 30 odsto bolje - rekao je Džajić.
Kada je u pitanju prelazni rok, koji zvanično počinje 14. januara, govorio je sportski direktor Stojadinović.
- Dobro bi nam došlo neko pojačanje, ali znamo u kakvoj smo situaciji. Takođe, potreban nam je novac, bilo bi dobro i da prodamo nekog od igrača. Mislim da ćemo se, pre svega, orjentisati na neke od stranaca koji su slobodni, jer u principu, sve što je dobro kod nas, ili je zauzeto ili je skupo - konstatovao je Stojadinović.

zvezda1

Nova šansa: Prvotimci Zvezde | Foto: Marko Metlaš

Trener Aleksandar Janković na raspolaganju ima 35 igrača, bez novajlija, a jedino novo lice je nekadašnji prvotimac Bratislav Živković, koji će na funkciji prvog asistenta zameniti Predraga Katića.
- Okrenuti smo našoj školi kao jednom od osnovnih stubova kluba. To je veza koja je u velikoj meri neophodna za budućnost Crvene zvezde. Živković je bio trener naše bivše filijale u Sopotu i on dobro poznaje sve igrače. Čeka nas veliki posao, mnogo toga moramo da popravimo. Spremamo se za ovu polusezonu sa ekipom koju imamo - istakao je Janković.
Trener Zvezde je dodao i da od mnogo faktora zavisi da li će da bude pojačanja.
- Očekujem da mladi igrači ozbiljno shvate pripreme i da se izbore za šansu u ekipu. Moraju da pokažu glad za uspehom, oni imaju šampionski gen, jer su odrasli u Zvezdi i to im je plus. Verujem da bez obzira na sve prednost Partizana nije nedostižna - zaključio je Janković.
Na prvom treningu nije bilo Kadua, koji kasni sa dolaskom iz Brazila, kao ni dvojice mladih reprezentativaca Kirovskog i Mudrinskog, koji su na saslušanju u Kruševcu povodom prekida utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske.
Poslednji komentari
  • Lapovo Vreme: 09.01.2013 17:44h

    Bolje bi bilo da taj Novac sto date stranim igracima!! date njima pa da vidite kako se igra!! Nisu oni glupi i neznalice !! vec znaju oni da bez Novca danas niko nece i ne zeli da se lomi !! Ta ista ekipa je pobedila 4x Partizan u derbiju !! A mi trazimo pojacanje !!?? GLUPOSTI!! Momci su izvrsni samo im dajte PAREEE !!

  • ZIKA PAUK Vreme: 09.01.2013 20:14h

    Publika mora da prepozna želju kod njih. Igrači vrlo dobro znaju kako je kada si prvi, drugi ili treći, ali ne možemo da im stavljamo “nož pod grlo” i mislim da su me dobro razumeli. mala ispravka-igrači ne znaju kako izgleda kada su prvi...jako dugo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP