Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OGLASIO SE

Džajić: Vučić je nervozan zbog situacije u Crvenoj zvezdi!

Autor: P. M. | 18.10.2013 - 15:48:00h | Komentara: 3

Dragan Džajić, predsednik Crvene zvezde, konačno se oglasio, i to četiri dana nakon što su igračima polupana stakla na automobilima na službenom parkingu. Džaja je izneo viđenje aktuelne situacije na "Marakani", obelodanivši i da je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić nezadovoljan stanjem u klubu za koji navija.

- Vučić je nervozan zbog situacije u klubu, ali kao zvezdaš - priznao je Džaja i nastavio.

Dragan  Džajić

Dragan Džajić | Foto: Marko Metlaš

- Po povratku sa puta sam se bliže upoznao sa situacijom. Istina je samo da sam pre deset dana pričao sa igračima i rekao im da će klub uskoro biti u situaciji da dobije novac i da ćemo gledati da ga uplatimo igračima jer su oni na prvom mestu. Obećao sam im to. Međutim, novac iz objektivnih razloga nije stizao, neću da navodim ko je trebalo da uplati novac da dodatno ne bih otežao situaciju, pa sam pričao sa Milijašem i zamolio ga da prenese igračima stanje u tom trenutku i da smiri stvar. Rekao sam da znam da su igrači nervozni jer sam i ja bio na njihovom mestu. Potom sam se čuo i sa Ninkovićem kada je išao na Zlatibor. I pored toga usledilo je pismo, a ja neću da polemišem jer razumem i to njihovo - ističe Džajić.

Aleksandar  Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: FoNet

Nakon brojnih spekulacija  o pismu u kojem su igrači kluba s "Marakane" otkrili brojne probleme kluba i igračkog kadra, oni su i u više navrata potvrdili da stoje pri rečenom jedinstveno.
- Neka su jedinstveni, neću da sumnjam u to, pa samo neka to jedinstvo prenesu na teren, toliko ih molim. Ostale probleme ćemo rešavati u klubu. Da li neko stoji iza toga, ne znam. Nije isključeno da još neko stoji iza pisma, po načinu pisanja. Stojim iza toga da čim pare stignu, biće usmerene ka igračima. Da li je to dovoljno ili nije ne znam. Razumem ih apsolutno, ali mi preuzimamo odgovornost iako nismo napravili taj dug. Krivo mi je što igrači ne razumeju sa čim se suočavaju u upravi. Išli su dva puta na pripreme u toku prvenstva, u karantin u hotel Mladost kada požele, kakve su svlačionice bile kada smo došli, a kakve su sada i šta im sad nedostaje. Ali ako ima neko bolji za Zvezdin boljitak, ja sam spreman da odem, a i oni mogu kad hoće jer mogu dobiti raskid ugovora kad žele. Ako su oni smatrali da treba da me pomenu u saopštenju neka bude tako. Istina je da sam otišao sa Voždovca jer mi je bilo teško. Trpeo sam kritike sa sve i svašta. Znam bolje od svih drugih gde sam i koja mi je obaveza. Imam mnogo tolerancije ali neću dozvoliti da se pređe neka granica - nastavio je prvi čovek crveno-belih.

Polupani automobili

Polupani automobili

Džajić se zatim prebacio na razlupane automobile.

- Neka policija kaže ko je lupao kola, što bi se Dragan Džajić bavio time. Oglasio sam se sada jer nisam bio tu, ali bih se svakako oglasio i ranije. Svaki incident ću osuditi, ali pustite da vidimo ko je. Možda je jedan čovek ubačen to uradio, možda više ljudi. Dajte da vidimo ko je. Bar ja znam šta je vođenje istrage. Kad teren nije kako treba, uvek dođe do ovakvih stvari. Razumem igrače, ali ne mogu da obećam ono što ne mogu da ispunim. Okrivljujte me za ono za šta imate razloge, ne za bilo šta. Ima ljudi koji iznose prljav veš, ne znam zbog čega. Smatraju da tako treba voditi klub, a ja se ne slažem sa tim. Inače da ne bude dileme, predstojeća skupština je redovna, a ne izborna skupština - objašnjava Džajić.

Ostali bez opreme

Pod pritiskom: Fudbaleri Crvene zvezde| Foto: Marko Metlaš

Podsetimo, skupština FK Crvena zvezda zakazana je za 25. oktobar.

- Obraz mi je čist, ali neću dozvoliti da mi neko toliko sedi na glavi. Ne moram da sedim u klubu po svaku cenu. Neću da upirem prstom ni u koga, klub se neće lomiti na dva dela. Nezadovoljstvo u upravi je kulminiralo zbog duga i loših rezultata. Ako nismo sad prvi, ne znači da ne možemo da budemo. Nikad nisam pomislio da mi je povratak greška, znao sam probleme, ali i da nisam zvezdaški mogao da odbijem. Mnogo sebi zameram što u sportskom delu nisam više učestvovao, i što nisam bio odlučniji. Za mene je zadovoljstvo i čast što me Vučić poštuje i ceni, i kao zvezdaša i kao čoveka. Imam komunikaciju sa njim, i on je kao zvezdaš nervozan. Ne upliće se u rad kluba, samo pozove i pita kakvo je stanje. Zvezdi ne treba ta vrsta privilegije. Pitanje trenera jeste potezano, ali sad pred meč nećemo o tome, ovaj tim može da bude prvi - zaključio je Dragan Džajić.

Poslednji komentari
  • Navijac Vreme: 18.10.2013 16:21h

    DZajicu (abolirani), koji ti obraz imas, ti si stvarno dobar portparol jer si nam vrlo lepo objasnio razloge nervoze prvog podpredsednika. SVAKA CAST.

  • Darko Vreme: 18.10.2013 22:50h

    vučić i raznorazni vučići su doveli Zvezdu do toga da igrači nemaju ni za kiflu , a svi od njih traže rezultate ! da li bi neko od vas radio mesecima za džabe i još bio zadovoljan zbog toga ?

  • nesa Vreme: 19.10.2013 12:15h

    gde vucic umesa svoje prste to se osusi ! zvezda,srbija.........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP