Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OTVORENO

Džajić: Vučić zbog Zvezde ima puno problema!

Autor: Sportski žurnal | 13.11.2013 - 10:29:00h | Komentara: 3

Dragan Džajić je istakao da volonterski obavlja funkciju predsednika Crvene zvezde, da je u dobrim odnosima sa Nebojšom Čovićem sa kojim se zimus fizički sukobio , kao i da prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ima puno problema zbog crveno-belih.

Dragan  Džajić

Dragan Džajić | Foto: Marko Metlaš

Prošlo je godinu dana otkako se legendarni Džaja vratio na "Marakanu". Tačno 13. novembra 2012. godine u društvu Aleksandra Vučića, najbolji fudbaler sa ovih prostora ikada, seo je predsedničku fotelju u Ljutice Bogdana, nakon što je ostavku podneo Vladan Lukić.

Nakon 12 meseci provednih na mestu prvog čoveka crveno-belih Džajić je poruči da mu smeta što se dešavanja na "Marakani" često dovode u vezu sa navijačkim opredeljenjem Aleksandra Vučića, prvog potpredsednika Vlade.

- Žestoke laži se serviraju. Pričali su da ćemo u prošloj sezoni biti prvi samo zato što je Aleksandar Vučić zvezdaš. I šta je bilo!? Gde nam je to neko pomogao!? Pravi se i tom čoveku problem, što nije u redu. Neću nikoga da optužujem. Igrali smo skoro u Nišu, kažu tamo je SNS na vlasti i Zvezda će sigurno pobediti. A igrači Radničkog su imali novčane nagrade za bodove. I neka su. Samo apelujem da se ne izmišljaju stvari - rekao je Dragan Džajić u intervjuu za "Sportski žurnal".

Veliki zvezdaši: Aleksandar Vučić i Dragan Džajić

Veliki zvezdaši: Aleksandar Vučić i Dragan Džajić | Foto: Z. Ilić

Treća Zvezdina zvezda je zatim potvrdio da funkcija predsednika obavlja volonterski, bez novčane naknade.

- Faktički jesam volonter. Neću to da ističem u prvi plan, zna se u kakvoj smo situaicji. Ako neko misli da sam ovde došao da zaradim, grdno se vara. Dokazao sam milion puta koliko mi je do Zvezde stalo. Uprkos brojnim i ličnim poteškoćama, prihvatio sam se obaveze. To je jače od mene. A bio sam u situaciji da još profitiram od fudbala, sve sam stavio u drugi plan. Biće boljih vremena, valjda, i za mene''.

Džajić kaže da je u korektnim odnosima sa Nebojšom Čovićem, potpredsednikom kluba sa kojim je zimus žestoko sukobio.
- 'Ze mene je to ad akta, odavno. Ne moramo da se družimo, ali spreman sam na saradnju. Čović doprinosi funkcionisanju kluba, sarađujemo, normalno se viđamo na stadionu. Nema problema među nama - tvrdi Džaja.
Ono što je javnosti upalo u oko je utisak da, iako predsednik, Džajić je pustio drugima da kolo vode na "Marakani", ali od narednog prelaznog roka najavljuje zaokret i po tom pitanju.

Nebojša Čović

Dragan Džajić i Nebojša Čović | Foto: Rajko Ilić

 
- Cilj nam je da budemo prvi, zbog armije navijača. I od toga ne odstupamo. Moramo, međutim, da radimo na duge staze. Imamo ekstra talentovane generacije 1996. i 1997. Godišta. U njih ćemo da uložimo, to je moj prevashodni zadatak u narednom periodu. Upotrebiću sve adute da uspem. Videmo sam da su dobra deca i da mnogo obećavaju. Deo stradstava odvajaćemo za njihplaćati stipendije redovno, omogućiti im normalan razvoj. Koliko god je naš omladinski pogon kritikovan, skoro sve naše selekcije su na prvom mestu i to nije zanemarljivo. O najbližima prvom timu moramo da vodimo posebnu pažnju. Neću dozvoliti da mi se tu bilo ko meša, rekao je Džajić dodajući.
- Pustio sam ih mnogo, mislim da su shvatili gde su grešili. Neću da im zamerim, nisu ih činili iz loše namere. Ne mogu da se javljaju pojedinačni interesi, samo je važna dobrobit kluba. Neko više može u materijalnom, drugi u organizacionom smislu. Moramo da radimo kao tim''.
Na pitanje da li će se više pitati u predstojećem prelaznom roku, Džajić je ko iz topa ispalio:
- Apsolutno!
Poslednji komentari
  • nele011 Vreme: 13.11.2013 10:54h

    ...pa i tvoja abolicija je nekima napravila puno problema....sta BI sa onim-sve cu da kazem...ma pali folirantu...

  • Sanela Vreme: 13.11.2013 21:32h

    Ne propuštaju nijednu priliku da plasiraju neistine o Vučiću.

  • Miki Vreme: 14.11.2013 04:56h

    Franjevci nikako da jednom ukapiraju da je njihovo zlatno doba kada su ih partija k(omunista ) i drzava kao njen surogat favorizovali na svakom koraku nepovratno proslo. Notorna je cinjenica bila da je ceo vrh partije bio uz Franjevce koji su usled toga i bezbroj puta neopravdano profitirali. No Franjevci sve ima svoj kraji za vas je bolje da prihvatite tu cinjenicu jednom za svagda.Sada su dosla neka druga vremena.........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP