Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOMISLAV KARADŽIĆ PORUČUJE

Džajiću je mesto
u FSS ako ode iz Zvezde!

Autor: P. Milovanović | 27.01.2013 - 00:07:00h | Komentara: 4

Skandal veka koji se u sredu dogodio na “Marakani” i dalje je tema broj 1 u srpskom fudbalu. Sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda biće održana sutra uveče, a jasno je ko dan da Džajiću i Čoviću sujete ne dozvoljavaju da pređu preko svega i da zajedničkim snagama nastave da rade na dizanju nokautiranog giganta iz Ljutice Bogdana. U međuvremenu, sve su glasnije priče da će Džajić mir potražiti na drugom mestu, i to u Fudbalskom savezu Srbije. O toj mogućnosti za „Alo!“ govori Tomislav Karadžić, predsednik krovne fudbalske organizacije.

Ceni legendu i čuva mu fotelju u Fudbalskom  savezu Srbije: Tomislav Karadžić i Dragan Džajić

Ceni legendu i čuva mu fotelju u Fudbalskom savezu Srbije: Tomislav Karadžić i Dragan Džajić

- Loše je sve ono što se desilo u Zvezdi, očigledno je da su bili nervozni i pod pritiskom zbog lošeg stanja i duga od 50 miliona evra - počeo je priču Karadžić.


Da li verujete da posle svega Džajić i Čović mogu zajedno?
- Ne treba praviti aferu zbog nečega što je trajalo svega nekoliko sekundi, mislim da je slučaj predimenzioniran. Cela nacija se sad bavi tim problemom što je loše. Strasti treba da se smire kako bi se pronašlo zajedničko rešenje. Džajić i Čović mogu i moraju zajedno, jer ako neko može da spase Zvezdu, onda su to njih dvojica. Dobili su podršku Aleksandra Vučića i ne treba sad da odustanu već na prvom koraku.

Izrečene su teške reči, tu je i sujeta, mislite da će neko popustiti?
- Sujetu moraju da ostave po strani jer je Zvezda u ovom trenutku iznad svega. Biće jako loše za srpski fudbal ako klub s “Marakane” ne počne da rešava nagomilane probleme. Takođe, ne vidim mogućnost da samo jedan od njih ode, jer će drugi ostati u problemu koji neće moći da reši.

Od njega se očekuje da se izbori sa dugovanjima Zvezde: Nebojša Čović

Od njega se očekuje da se izbori sa dugovanjima Zvezde: Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš

Dobro obavešteni izvori prognoziraju da će Džajić podneti ostavku... Ako se to dogodi, da li za njega ima mesta u FSS-u?
- Očekujem da će ostati u Zvezdi, jer njoj je sad potrebniji nego Savezu. Ali, ako napusti “Marakanu”, spreman sam da razgovaramo o njegovom angažmanu, jer je oslobođen krivičnog gonjenja.


Predsednička fotelja je popunjena, na kom mestu vidite Džajića?
- Dragan je legenda našeg fudbala i zaslužuje visoku funkciju. Ne mogu sada da kažem koje mesto je tačno u pitanju, jer je sve ovo hipotetički. Moramo da vidimo kako će se odvijati stvari u Zvezdi - zaključio je Karadžić.
Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 27.01.2013 00:42h

    I jedan i drugi u apsanu tamo im je mesto,dosta je svega ovom gladnom i napaćenom narodu! tuku se i nek se tuku,ali troše ne svoj već naš novac a pokrali su Boga to svi znamo ali kruži ona samo da ih ne uhvati Vučić,a taj će svakog stići!

  • Saša Vreme: 27.01.2013 00:47h

    Ma kakav FSS i jednog i drugog kod Kase i Miška,jer su se obogatili na narodnu muku i znoj!šta da nisu mnogo pametni?nisu već su bili bahati drski i hrabri,ali koliko će to da im se isplati videćemo jer sad su došli izgleda pravi ljudi kod kojih se ne isplati krasti!Čović misli da se abolira preko zvezde?ja mislim da se on zaigrao!

  • milos Vreme: 27.01.2013 03:03h

    Njemu je mesto bilo u zatvoru,ali posto je aboliran poceo je i da se bije.Najpametnije mu je da sedi kuci i da se povuce.Valjda mu je sadajasno sta su nameravali sa njim.

  • MIODRAG Vreme: 27.01.2013 19:22h

    Ponavljam se kao papagaj.....CZ mora u radni stecaj,dug je ogroman,da bi se resio nekim dogovorima koje nemaju zakonsku osnovu.......inace Dzajic u penziju a Covic nek se vrati kosarci i svom preduzecu.....!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP